All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Lagerlivslängden vid Youngs

Försäljningen av Nissan Leaf Det här landet kan sägas vara en succeshistorie utan detsamma. Över 2000 bilar har lämnat återförsäljares lokaler hittills i år. Som jämförelse kan vi avslöja att 4000 Leaf säljs i USA, vilket är den största elbilmarknaden i världen. I USA finns det en Nissan Leaf för varje 78 000 invånare, medan siffran i Norge 2500. Detta innebär att Norge har över 30 gånger antalet blad per capita än USA ...

alternativa bränslen

Det är också därför att Nissan har valt Norge som utgångspunkt för sin utställning "FRAMTID: I DAG", som de säger är en "innovativ utställning som visar den potentiella framtiden för alternativa bränslekällor". Vi fick en förhandsvisning av utställningen som öppnade på Youngs i Oslo i går, och kan rapportera mer godsaker som är värt ett besök om du någonsin själv i området.

Lyskunstner Chris Levine presenterar ett fascinerande arbete som utmanar både ögon och hjärna. Foto: Nissan Se mer

Unik laser konst

En av höjdpunkterna är en speciell ljusinstallation som består av LED-lampor och massor av lasrar i ett mörkt rum, som bortsett från att ge en helt vild sci-fi känsla, Undrar dina ögon för att se något du verkligen inte ser. Ljusartisten bakom installationen, Chris Levine, har tidigare arbetat med Queen of England och är en pionjär när det gäller att använda laserljus som konst.

På fredag ​​slår Nissan den stora trumman och bjuder gratis konsert med Lars Vaular, LidoLido och Maya Vik förutom en unik Nissan Leaf lydshow. Värt att kolla!

ADVERT

Mest populära