All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Små överraskningar i tid

liten färg blobbar i ett rum kan göra så mycket som enfärgade väggar. Hallen är platsen att försöka leka med inredningen. Gör något lite annorlunda och oväntat, och ge besökarna några roliga överraskningar när de stannar utanför dörren.

Snap on Head

Det är så lite att göra! En annars neutral och säker färgpalett kan slås på huvudet med en liten andel av en oväntad färgelement i form av en målad dörr, ett färgat område på väggen eller en klargul nyckelskåp.

Det är inte bara ytterdörren som har lite färg. Också resten av dörrarna i korridoren kan lämpligen färgas. Olika färger på de olika dörrarna ger en rolig och lekfull effekt som ger både boende och besökare ett gott humör!

Markera - Göm inte!

Måla mindre fält i korridoren för en wow-effekt! Till exempel, ge en kul färg till festen mellan två rum eller trappan.

Dörrar, tangentbord, listor och små övergångar mellan rum - saker är ofta bara "där". Men genom att betona dem istället för att dölja bort dem kan du få några fina överraskningar. Låt de ofta ignorerade föremålen för en gång vara hjältarna i rummet!

Välj färska färger

Vandringen är platsen för färska färger. Gult, orange, grönt - välj färger som ger dig och din energi. Det är det sista rummet du ser innan du går till morgonröda kroppen på jobbet, och det första du möter när du kommer hem efter en lång dag. Här kommer du att få ett aldrig så kallat energilöppning innan du drar i soffan eller i köket.

Måla nyckelringen i en ny färg, det verkar som ett fint interiörelement!

ADVERT

Mest populära