All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Linoleum som idétavle

Det ser bra ut för att samla idéer, PM och foton från trevliga tillfällen, i stället för att sprida dem ganska komplex runt huset. En samling noter och idéer blir mer integrerad i inredningen om de samlas på en fin bakgrund, vilket också kan matcha de andra färgerna i rummet.

Bulletin boards kommer i rika material, som flera har en gemensam nämnare att de så småningom blir ganska humpiga. Linoleum är särskilt lämplig som idé och Wall, för här behöver inte vara kvar med en perforerad yta när man väljer att ta bort eller flytta vissa objekt. Linoleums elasticitet ger materialet karaktären som det drar ihop, och är nästan självreparation. Då är ytan lika fin när tavlan töms!

Hemmakontor eller på arbetsplatsen - Snygga omgivningar.

Gunni Marie Blunck, marknadschef på Forbo Golv.

- Linoleum är ett otroligt praktiskt material som i flera färger enkelt sprider rummet, både estetiskt och bekvämt. Materialet dämpar också ljudet, vilket kan vara användbart i flera sammanhang. Skapa antingen en fin skylt än att dränka kylskåp med bilder och minnesanteckningar, säger Gunni Marie Blunck, marknadschef på Forbo Flooring.

Grafisk Element

Bulletin Board Forbo Flooring tillverkas av naturliga och förnyelsebara råvaror, och oxiderad linolja, harts och finmald kork bringar både flexibilitet och böjlighet. Den finns i alla 15 färger, vilket gör det enkelt att anpassa interiör färger, och kan användas lika bra som en estetisk lösning som lämpligen - vare sig det är i privata hem, kontor, skolor, köpcentra eller institutioner.

Linoleum har en fast bredd på 122 cm, medan längden beställs som önskad, av ett minimumsmål på 125 cm.

Anpassad inredning, med världskartan i fokus.

ADVERT

Mest populära