All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ljusare trä inomhus

Belysning av träet - på väggen, i tak eller trämöbler - kan vara en bra lösning när de gamla ytorna är gulade. Du får en ny möbel när du ändrar utseende.

En vattenbaserad produkt är ett bra alternativ i det inre; Här har vi ett utmärkt exempel på vad som kan användas för att rensa av alla typer av obehandlade eller lackerade ytor - på möbler, köksmöbler, dörrar, fönster och trösklar. Detta kallas Trip Trap Interior och drivs av IBG.

Extra eller supervit

Den appliceras lätt med pensel eller mycket bäst och snabbast med rulle - självklart, där ytorna tillåter. Resultatet är en sidenmatt finish med glans på cirka 25. Det är också i viss mån välja en sådan utseende eftersom det finns två färger alternativet - en extra vitt eller en super vitt.

Ljust tak

Alternativt, om du är trött på de gamla och gula panelerna - i detta fall, Trip Trap Panel White. Du måste först rengöra panelen med en markrengörare; så borde det ha med ett lager Panel Vita och man får ett rum med en helt annan look. Även här är sorter - förutom vit också en extra vit.

ADVERT

Mest populära