All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lysa upp ett toalettbesök

Badrumsmodulerna Geberit Monolith kompletterar stilmedvetet utseende perfekt.

I toaletten modulen Geberit Monolith Plus är skandinavisk design kompletteras med unika funktioner som ljus, Lukt extraktionsenheten och en elektronisk souft-touch spolknapp.

Ta bort dålig lukt

Wenche Sydhagen i Geberit.

Produktnamn Geberit Monolith Plus hänvisar till vattentanken, cistern som används för att spola ner i toaletten.

Den passar bakom alla typer av väggmonterade och golvstående toaletter.

- Både toalettmodulen har ljus och luktsugning är nyheter. Ingen av delarna har förekommit på någon Geberit Monolith tidigare, säger Wenche Sydhagen, Geberit Marketing Coordinator.

Hon tycker fortfarande att nyheterna om luktsugning är störst.

- Förutom en elegant design avlägsnar den dålig lukt, det bästa. Luktsugningen startar när du kommer in i toaletten, säger hon.

Toaletten har en inbyggd luktsåpe som förhindrar att den luktiga lukten sprider sig i rummet. Lukten sugs sedan ut ur toalettskålen och ett keramiskt filter renar sedan luften innan det skickas tillbaka in i rummet så rena och luktfri.

Nattlampa

Pulserande ljus indikerar att luftsjutningen har börjat.

Badrummet är inte som det en gång var. Norrmän plockade upp badrummet med både doftoljor och ljus. I ett modernt badrum glider den nya toalettmodulen naturligt.

Badrumsmodulen har ljus i sju olika färger vilket gör det inte mindre trendigt.

LED-lamporna kommer i vit och vit, förutom rosa, ljusblå, grön, gulaktig och orange. Ljuset är i övre delen och lyser upp längs väggen.

Du kan välja vilket ljus du vill när som helst. Sätt till exempel en varm nyans till känsliga ögon under mörka natt timmar.

- Det är designriktigt väldigt snyggt. Lampan tänds när du kommer in i badrummet. Det blir bekvämt på natten, så du behöver inte leta efter ljusströmställaren, säger Sydhagen och lägger till; Det är valfritt om man vill ha ljuset på eller inte.

Förutom ljuset bakom modulen kommer glasytan framför tre olika färger. Den finns i två olika höjder, 101 cm respektive 114 cm.

- Färgerna är vita, svarta och umbra. Umbra är en mycket elegant solbränna, säger Sydhagen.

Elegant knapp

Soft touch-knappen är längst ner till höger.

Den nya toalettmodulen är också utrustad med en speciell flush-knapp. Efter toalettbesöket startar du en enkel eller dubbel sköljning med en lätt beröring på sköljknappen.

- Knappen har inbyggd elektronik som gör det lika enkelt att trycka som på en smartphone, säger marknadskoordinatorn.

Runt modulen är en aluminiumprofil med tryckknappen ovanpå.

Spolningsknappen är diskret placerad på modulen för att bibehålla glasytans snygga och minimalistiska design.

Snabb Byte

Geberit AquaClean Sela, golvstående modell.

Geberit Monolith Plus är perfekt för att kombinera med Geberits duschtoaletter. Deras nyaste duschtoalett kallas Geberit AquaClean Sela.

- Om du renoverar ditt badrum och har en inbyggd sikta med det arbete det medför, är det här ett bra alternativ både vad gäller kostnader och den tid det tar. Installationen av Geberit Monolith Plus är klar inom några timmar, vilket ger en snabb uppgradering av badrummet, säger Sydhagen.

ADVERT

Mest populära