All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Lyser upp ditt barns rum

I barnrummet finns plats för lek och roligt. Här kan du få lite extra och ha kul med renoveringen. Och vad är roligare än ljusfärg?

- Lysande ljusfärg är mycket populär bland övriga Oxi-produkter Målning och magnetisk målning, säger Kjersti Alm på Storeys, en leverantör av Owatrol i Norge.

4 timmars underhållning

gör kreativa dekorationer i barnens rum med färg som lyser i mörkret!

Färgen är lysande, transparent och matt och perfekt för dekorativa effekter, särskilt i barnens rum. Det kommer också med mallar, vilket gör jobbet ännu enklare.

- Den är perfekt för dekorationer, hemliga skyltar och sekvenser på alla typer av ytor, både målade och ommonterade. På så sätt är det idealiskt för att skapa ljusytor var som helst i hemmet, men särskilt i barnrummet, säger Alm.

Färgen måste naturligtvis vara "laddad" med dagsljus innan det lyser i mörkret. Om den är "laddad" i 8 timmar kommer den att lysa i mörkret i ca 4 timmar. Och när det inte lyser i mörkret, har det en ljusgul vit färg om dagen.

Enkel

Lysande ljusfärg från Owatrol.

Den självbelysande färgen kan användas för mer än bara kul. Eftersom det kan användas på alla ytor, du kan till exempel måla på trappan, så det blir lättare att se stegen i mörker. Och det är fantastiskt att göra!

- Applicera färgen på en fast beläggning eller två tunnare områden. Använd pensel eller svamp för mallar. Även om vi har fått bästa resultat de gånger vi har använt schabloner som ingår i locket, förklarar Alm.

Detta garanteras något barnen kommer att vilja! Ta dem på roligt och lyssna upp barnrummet på ett nytt sätt.

ADVERT

Mest populära