All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ljusflöde

Det finns inget att säga på husets läge, med bra utsikt och närhet till skogen. Bostadsorten 1993 kännetecknades emellertid av att inte renoveras eftersom den byggdes, vilken både färger och andra invändiga vittnen.

Köket sett från vardagsrummet; ljus, öppen och inkluderande.

Matsalen innan, med några föråldrade färger; orörd trä och gulv golv.

Önskan var ett öppet kök med minsta möjliga överkapacitet och med en liten arbetsplats. Därför slogs väggen till vardagsrummet, vilket gav efterlängtade ljus och luft. De något över trötta köksinredning ersattes till förmån för en röd, glänsande upplagan, som ger rum en hel del bra energi.

Matsalen ligger i den ljusaste delen av köket. Gula fönster stal ljus, så att måla dem vita gav stora vinster.

Målade tak, golv, fönster och väggar

Utsikt över vardagsrummet; öppen, ljus och mysig.

gulnat trä är historia och tak, lister, fönster och dörrar hålls i en vit nyans, och gör hela intrycket lättare och renare än tidigare. Väggarna fick en varmare, gula färg. Parkettgolvet var slitet och i stället för att ersätta det var det svartmålat. Sådan färg på en så stor yta kan tyckas vara en lite svårt, men mot de varma vita ytor och den ljusa röda inredningen ger en otroligt tuff effekt. Inte minst förändrade den sin fulla karaktär; från ett gult, slitat trägolv till ett uttalande golv.

Familjen är mycket nöjd med sitt nya fräscha kök, som har blivit det mest använda rummet i huset. En av husägarens favoritdrycker är att laga mat med gästerna till företaget - något som verkligen organiseras nu!

En berörd arbetsplats i ljusa och energiska omgivningar.

ADVERT

Mest populära