All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Ljus bas med överraskningar bakom stängda dörrar

När vi kommer in i nyrenoverade lägenheten vi känner spår av både minimalism och tiden i England, men husets egen röst har också kugge i stor stil utformningen av lägenheten.

Vi besöker ett kort år efter att hon tog över och började den fullständiga renoveringen av lägenheten. Idag är allt gjort och nytt. Huvudintrycket är ljust och gott, med ett mörkt trägolv som ger rummen en bra vikt och ett modernt uttryck. Men det visar sig att lägenheten har mer att erbjuda, för bakom varje dörr avslöjar nya färger och mönster.

-Jag älskar engelska där du vågar satsa på massor av färger. Tanken här har varit att de viktigaste rummen bör hållas en liten neutral, medan rummen finns dörren till kommer att bli en liten överraskning. Där jag kan spela lite med färg, konsistens och mönster säger ägaren glatt när hon visar runt och öppnar dörrar.

Ljusfärg i huvudrummen: Färgen såg klar, men var tvungen att göra mycket försök innan det blev korrekt. Hon målade prov på väggen i olika nyanser och noterade koden nedan. -Det blev en annan färg än den jag trodde först. Gick för att spendera tid!

En gammal dröm

Matsal i köket: Matsalen ligger i köket. Hon tillbringade tid på det beslutet, men idag den bästa investeringen.

Lägenheten hade varit i familjen i många år, och när det blev henne så fanns en gammal dröm. Det var 30-40 år sedan den senaste renoveringen, golven lutande här och där och lay-var opraktiskt. Köket var brunt och väggarna hade lager av färgstark tapet, men hon såg potentialen.

Vi inser att tidvis varit förhastat, och vi lär oss att tricket är att planera väl, ha kontroll på vägen och inte sluta förrän det är gjort.

-Jag har inte chansen att leva innan jag tar slutspelet. Få allt på plats och börja leva, är lättsam kommentaren att här är det gjort en hel del på relativt kort tid.

Det har flyttats på dörrar för att skapa ett bättre flöde i lägenheten. Vissa väggar har öppnats, andra är förseglade. Badrummen är helt ombyggda. Taket sänks 1, 5 meter och golven är inriktade. Det var 15 cm nivåskillnad mellan högsta och lägsta poängen. Det var beslutat att göra ett steg ner till vardagsrummet.

Den egna vridningen

Gammal stil: Kleberstein kryddan var helt svart och röd, men var inredd och ljus och fin. Trendiga material och former som ger massor av historia och atmosfär.

Hon hade drömt länge, samlat idéer och gjort mycket forskning. Instagram och bloggar var bra inspirationskällor. Hon meddelar med glädje att den engelska Kelly Hoppen är favorit.

- Men jag ville inte kopiera, var tvungen att göra min egen vridning. Viktigt att ha sin egen beröring på allt, säger hon.

Lärt mycket

Väggarna i badrummet är målade mörka. När färgen var blandad frågade de butiken om hon var säker på att färgen var korrekt. Visst var det, och hon trodde att om det blir hemskt så kan du måla det igen.

Även om allt har blivit renoverat, har lägenheten mycket gammal charm i sitt håll.

- Ja, jag skulle behålla några av originalet, det borde inte bara se nytt, säger den medvetna invånaren.

Lösningen var att kopiera de gamla dörrarna, och till och med designa golvbrädor som klädde på golvet och stilen. En av de gamla dörrarna stod med sina märken från det förflutna; Dubbeldörren in i matsalen är ett minne av en kära morfar.

Döljer inte det faktum att det har varit mycket arbete, men det var värt ansträngningen och mycket lärande på vägen.

- Speciellt hur viktigt det är att sätta gränser längs vägen, säger hon. Var smart, spendera tid och göra forskning. Köp inte den första och bästa, det kan vara dyrt. Titta runt, många har mycket bra. Försök att se själv hur det kommer att bli. Använd fantasin och korsa dina fingrar för den kommande tiden ", läser rådet.

Var smart

Hur länge hon stannar här, vet hon inte. Tanken att hon förmodligen kommer att sälja en gång har varit i hennes sinne, men har inte styrt de val som hon har gjort.

- Du måste självklart vara smart, men du borde också stanna här varje dag. Det är mitt hem, något jag kommer att vara stolt över. Jag bor här och jag gillar det så. När försäljningsdagen kommer, har jag haft mycket mönstrade långa och då är det lätt att förnya om det behövs, avslutar hon.

Sovrummet är allt annat än minimalistiskt. Den stora rosettblixten pryder alla fyra väggarna och fönstren är inramade med långfodrade gardiner som skyddar mot syn, ljus och ljud.

TIPS

- Kontrollera referenser på hantverkare.

- Fråga efter allt du undrar

- Ange mer tid

- Ställ in budget och håll strikt

- Post Allt. Du kommer vara blind, kom ihåg, många små summor blir för stora.

- Skapa ditt eget konto för projektet. Har ditt eget kort. Följ planen

- Våga satsa. Få inspiration på bloggar och Instagram

- Gör saker gjorda genast.

- Vad du inte har använt i 5-6 månader, ge bort eller kasta.

- Är du två: Ha en hel del dialog. Prata och avsluta på vägen.

För gäster: När du öppnar dörren till gästbadet får du det första mötet med sin fascination för färger och mönster. Väggarna är målade i turkosfärg som tas ut efter golvplattorna.

ADVERT

Mest populära