All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

LG Nordic Prestige, LG Nordisk Artcool och LG Nordisk Libero värmepumpar

G Electronics lanserar i Norden en ny linje av värmepumpar speciellt utformade för att möta våra unika klimat. Med väderförhållanden som förändras mycket under de olika årstiderna ställs höga krav på både uppvärmning och kylning.

Produkterna måste generera mycket kraftfull uppvärmning, vara hög effektiv och energibesparande, samtidigt som vi uppfyller våra höga krav på design och ljudnivåer. LGs nya serie värmepumpar har tagit hänsyn till alla viktiga värmebehov i vår del av världen.

- Vi är mycket stolta över den här serien av värmepumpar, säger Stefan Lögdberg, teknisk chef för AE på LG Electronics. Nordic Prestige är vår första värmepump som är direkt anpassad till det hårda klimatet i norra Europa, och det är särskilt glädjande att produkterna så väl emot av våra partners på marknaden.

Samlingen består av tre modeller - LG Nordic Prestige, LG Nordic Artcool och LG Nordic Libero.

Tough klimat för de nordiska konsumenterna

Klimatet i de nordiska länderna är relativt unikt, med ett intervall som kan variera från 30 grader Celsius under sommarmånaderna till 25 minusgrader när vintern sätter in. LGs nya serie värmepumpar anpassade till det nordiska klimatet är extremt kraftfullt och effektivt.

En konsument sparar snabbt upp till 50 procent i energikostnaderna efter installationen, medan värmeeffektivitet är bland de bästa på marknaden. Värmepumparna är utformade med starkt fokus på design och form, och den nordiska Prestige-toppmodellen är också marknadens tystaste värmepump.

Alla modeller erbjuder underhållsvärme som också gör intervallet ett utmärkt val för källaren eller fritidshuset och förhindrar skador under de kalla vintermånaderna.

Läs också:

Ny lanserar snygga värmare från Mill

Mill i höst en ny glasspanelovn serie, en elegant serie av elektriska värmare med rena och eleganta linjer med härdat glas front. Den ljusa överflödet ...

Starkt samarbete med Bauer Energy

LG Electronics samarbetar i Norge med distributören Bauer Energi. För kunden innebär det hembesök där Bauers auktoriserade återförsäljare gör en husanalys och bedömer vilka lösningar som är optimala för varje hus. Sedan installerar återförsäljaren värmepumpen och hjälper till att starta och programmera produkten så att du som kund kan känna dig trygg hela vägen från köp till installation och användning.

- Vi uppskattar både samarbetet med LG Electronics och att de med den nya serien investerar på den nordiska marknaden. Som världens största leverantör av värmepumpar är LG ett starkt och välkänt varumärke, och vi är övertygade om de produkter de levererar, säger Janne Nordahl, marknadschef på Bauer Energy.

Tillgänglighet

LGs nya serie värmepumpar, LG Nordic Prestige, LG Nordic Artcool och LG Nordic Libero kommer att vara tillgängliga från september 2012 på ett rikstäckande nätverk av installatörer och återförsäljare.

Detta ärende har inte skrivits av Vi i Villas Editorial, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära