All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Låt tejpade möte förlust

Birgit Torkildsby, produktchef för textil och tapet med Borge, har valt att bara låta förlusten möts förlusten i sitt vardagsrum; Palmer i kraftfulla färger slår en ljus tapet med äkta gyllene silver och konsistens. Den senare uppfattas som fast och skapar en fin balans mellan de mönstrade väggarna, som i detta rum ligger i majoriteten.

- jag föredrar att tapeter de fasta färg väggarna innan måla dem, eftersom förlusten ytan skapar en helt annan och mer levande struktur än om de var målade. Jag gillar upplevelsen av förlusten på alla väggar skapar en helhet, snarare än att bryta den med målade ytor, säger Torkildsby.

Kontrastvägg

Alla färger i rummet monteras i mattan.

När en privat truster kontrast väggen i ett rum, liksom majoriteten av väggarna neutrala i färg, eller i varje fall neutral design. Här är emellertid en annan sak.

- I vardagsrummet är palmetapetet närmast neutral part för regn, eftersom det är en del av helheten. Här är den ljusa tapetkontrasten, säger Birgit. Alla färger i rummet finns i mattan, som har en kombinerad effekt, betonar hon.

ADVERT

Mest populära