All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Låt vägg Visa vem du är

Det finns en uppsjö av möjligheter till spännande inredningslösningar för ungdoms rum. Låt tonåren lämna inuti rummet återspegla personligheten - här är några förslag:

Popkultur med etnisk mix. En överflöd av detalj, lyx och färg är i motivet av karakteristiska Melli Mello. (Foto: Fantasy Interior)

Graffiti kan uttryckas på många olika ytor. Slitna gamla träplankor används här som en duk som skapar en spännande effekt. Samlingen innehåller många gatukonstmotiv. (Foto: Borge)

Himlen är gränsen! Varför sluta måla när du kommer till skiljeväggen mellan vägg och tak? Fortsätt med väggfärgen i taket - och ge rummet ett steg! Här används färg 1050-B30G. (Foto: Beckers)

Sätt sport på väggen! Joggare och sneakers har ofta svala och dekorativa sulor. Använd favoritskor som stencil när du målar väggen! (Foto: Nordsjö)

På en mörk bakgrund, S7502-Y, blir färgplattorna sanna. Använd tapeterrester, färgrester eller tygstycken för att klä sig på baksidan av hyllorna och måla möblerna i en knutfärg för en personlig vridning. (Foto: Nordsjö)

Pop med päls. Mjuk och varm, slank och hård. Fur imitation är nu inte bara på mode men också för väggen. (Foto: Lager)

ADVERT

Mest populära