All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Låta proffs möblera badrummet

De allra flesta husägare som inte har tio tummar kan efter några försök och misstag klart största delen av renoveringen av bostad med en OK eller ett tillfredsställande resultat. Men bara det våta rummet ska vi rensa bort. Här bör yrkesverksamma kunna utföra renoveringen.

drømmebad: La hantverkare fix dröm badrum och undvika mardröm på grund av fukt. (Foto: Geberit) "> drømmebad: La hantverkare fix dröm badrum och undvika mardröm på grund av fukt (Foto: Geberit).

risken för fuktskador

CLOSE: Korrekt installation av avlopp är viktigt att den våta rummet är fuktsäker ,. (Foto: WCG) "> Densitet Korrekt installation av dränerings är avgörande för våt fukt är säker. (Foto: WCG)

Anledningen till detta är att våt utsätts för stora effekter av fukt och skada som orsakas av felaktig uppträdande kan vara allvarliga. En hyresvärd som får vattenskador på grund av fukt i badrummet också en nackdel med någon försäkring fall om arbeten utförs felaktigt. Värdet av fastigheten vid en framtida försäljning kan också påverkas negativt.

Installation av el och vatten måste alltid utföras av certifierade hantverkare.

Torr och tät

värdefulla: Ett nytt badrum kan kosta en hel del pengar. Använd en hantverkare för renoveringen för att få ett bra resultat. (Foto: Golvabia) "> värdefulla: Ett nytt badrum kan kosta en hel del pengar Använd hantverkare för att renoveringen för att säkerställa ett bra resultat (Foto: Golvabia)..

Det är viktigt att marken är ordentligt genomförs , väggar, golv och övergångar mellan dem förseglas med godkända membran så att fukt inte kan tränga, och att avloppet (eller avlopp) måste installeras på rätt sätt.

på IFI. com finns många artiklar med inspiration för stora VVS, kakel, färger ... och material som kan användas Skickliga hantverkare Master register att inkludera Målning och byggtapetsermestrenes National Association det nationella rådet för våtutrymmen kan ge information om fuktsäker våt och norska bygg Ceramics Association kompetens om installation av plattor

Mer än kakel

PLATE plomberas: våta papper tiling har utrustat membran och godkänts för våsone i VVS (Foto: Smart). "> board densitet: våta papper tiling har utrustat membran och godkänts för våsone i våtrummet. (Foto: Smart)

Bortom kakel, finns flera andra material avsedda till ytor i våtrum. Plastgolv, byggskivor, våt tapeter, målade ytor och panel kan också fungera bra under vissa förhållanden. Du hittar också mer information om ifi. nej, på hantverkare eller kompetenscentrum som nämnts ovan.

ADVERT

Mest populära