All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Låta naturen bestämma kabin färg

Det finns ingen anledning att försöka andas eller uppmana naturen. Omlastare passar inte i bergsverdenen eller längs kusten. Naturen är vacker nog som den är. Vi måste välja färger som gör att hytterna harmoniserar med omgivningen.

Titta runt

Låt inte andra bestämma kabinfärgen för dig. Stå upp utanför hytten och använd dina ögon. Vilka färger dominerar naturen omkring dig? Vad kommer att passa in? Är du i bergen eller inre är chansen att du kommer att lyckas bäst med en fläck eller däck fläck i en tyngre, varmare färg. Stående färre färger på önskelistan, dessa kan sparas till detaljer som dörr och fönster.

Kontrastfärger borde ändå inte vara långt borta från huvudfärgen. Även om allt mer utbredda användningen av krita vit som färg kontrasterande hörnbord kan gavelbräda och verkar irriterande.

Tänk på att släppa kontrastfärgerna. Hitta en nyans som liknar huvudfärgen, om detaljerna ska markeras alls. Kanske är det bäst att låta allt gå i samma färg.

stuga läge i förhållande till andra hytter är också viktigt att ta hänsyn till när väggfärg bör väljas. Om skåldensiteten är hög, bör färgskivans kreativitet inte vara det.

I allmänhet är regeln att stugorna i tyngre natur, bergen och inlandet bäst passar tyngre, rikare färger. Stugor i öppnare kustlandskap är i ett helt annat ljus och klarar dina ljusare färger.

är arkitekturen och bygg ljus och luftig, är det självklart att klänningen ljusare, ljusare färger. Pratar vi om en timmerstuga, vi är omedelbart i den andra änden av skalan.

ADVERT

Mest populära