All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Låt inredningen speglar tonåring

Här är varken föräldrarna eller lillasysteren att lära sig, så det borde inte se ut så här. Låt inredningen uttrycka din tonåring personlighet och intressen och om deras önskemål och val är inte förenliga med stilen i resten av huset - ja, så vad?

LÄS OCKSÅ: Låt ungdomarna bestämma sig själv!

Många tonåringar tillbringar mycket tid på sin egen domän, antingen ensam eller tillsammans med vänner, och då är det skönt att få sätta sin egen prägel på det. De flesta har vidsträckta intressen och drömmar. Kanske är det en hobby, en dröm om att resa till avlägsna regioner, ett yrke eller något som bara är coolt eller roligt.

Men när tonårssalen går till pressen kan det vara en viktig faktor att få en personlig prägel på inredningen. Och det handlar inte bara om saker och lösa föremål, utan å andra sidan utnyttja de möjligheter som de större lägenheterna på väggarna och golven ger.

Dykning på en kälke, här i en torr miljö. Fotopapper från MrPerswall, Äventyr / Dyk från Borge. (Foto: Borge) "> Divers på kryssningar, här i en torr miljö photomurals från MrPerswall, Äventyr / Dyk från Borg (Foto: Borge)..

förlusten en vägg

BALLERINA i sikte: när livet är på väg att dansa balett och dröm är att bli en ballerina, tapet du Sanderson Abracazoo / balettskor från Intag kort väntetid (Foto: Intag). "> ballerina i VISA: när livet är på väg att dansa balett och drömmen är att vara ballerina, Sanderson Abracazoo / Ballet Skor tapet från INTAG kan förkorta väntetiden. (Foto: INTAG)

Väggmålning en vägg ger omedelbar effekt och förändring, och är ett enkelt sätt att förnya ett rum. Det finns ett hav av tapeter att välja mellan, både i mönster och färger. Och sedan finns fotofickorna, som båda kommer i specifika mönster och som du kan skapa efter dina egna bilder. Möjligheterna är många! Och när ungdommens stil och intressen förändras gradvis, är det en liten sak att tapetera om.

vind i seglen: Vid segling för alla pengar du läxor nu ske "vid havet". Fotografering från Komar och Fantasy Interior. (Foto: Fantasy Interior) "> vind i seglen: Vid segling för alla pengar du läxor nu ske" vid havet" Foto förlust av Komar och Fantasy Interior.. (Foto: Fantasy Interior) <999 > Okända möjligheter på golvytan

Galaxy:

Spännande himmelbilder på golvet, när det gäller design kakel vinyl, Allura Abstract Galaxy, Forbo Flooring. (foto: Forbo Flooring) "> Galaxy: Spännande himmelbilder på golvet, i form av vinyl vinylplattor; Allura Abstrakt Galaxi, från Forbo Golv. (Foto: Forbo Golv) Kom ihåg att golvet också är en stor yta som kan ge stor effekt.Det finns många typer av golv att välja mellan, både i färg och design, och kan vara precis golv finputsning till en i rummet. Eller det kommer att vara utgångspunkten för de andra färgvalen. Spännande, tufft, fint, coolt, roligt golv med speciella motiv som bara väntar på att bli valda!

GRAFISK EXPRESSION:

Vinylbeläggning med geometriskt mönster i djupa färger. HQR Diamond Cream från Gerflor. (Foto: Gerflor) "> Grafisk bild: Plastgolv med geometriska mönster i mjuka färger HQR Diamond Cream från Gerflor (Foto: Gerflor).. i akvarium:

Finns det exotiska fiskar ockuperar dig, är detta ett torrare alternativ till akvariet Harlequin, Anthozoa från förlust hus (Foto: Bakgrund hus!). "> i akvarium: är det exotiska fiskar som berör dig, detta är en torrare alternativ till akvariet! Harlequin, Anthozoa från Tapethuset. (Foto: Bakgrund hus) TRAVEL Dreams:

För spirande, nyfikna globetrotters - snart redo att erövra världen! Karttapet Eijffinger Wallpower Junior från Storeys. (Foto: Storeys) "> TRAVEL Dreams: För spirande, nyfikna globetrotters - snart redo att erövra världen Map Bakgrund Eijffinger Wall Ström Junior från Storeys (Foto: Storeys!). exotiska djur:

Vidarebefordra tills du kan gå och uppleva dem - varför inte tapetsering dem på väggen Cole & Son, den Ardmore Collection från finndintapet nej (Foto: Borge) "> exotiska djur: tills du kan resa och erfarenhet..? dem - varför inte tapeter dem på väggen? Cole & Son, The Ardmore Collection från Finndintapet. nr. (Foto: Borge)

ADVERT

Mest populära