All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Låta barnen få sista ordet

barnets rum är barnet som kommer att leva - vi får inte glömma. Låt dem därför bestämma sig själv, oavsett om det är i stil för resten av hemmet. Kör med dina favoritfärger på väggar och golv, och låt poden få Star Wars förlust även om det inte är din mamma först. Barnrummet borde inte vara en förlängning av vardagsrummet. Det borde vara ett rum där de som bor där kan visa sin personlighet. Där de kan må bra. Ett rum de tycker att det är roligt att leva i.

Brave

Foto Wallpaper är populär i barnens rum, och perfekt att visa upp intressen och personlighet. Bakgrund från Fantasy Interior.

Rummet för minemann ska sticka ut från resten av hemmet. Och när barnen får sig, faller valet sällan på vitt. De fåsta barnen har vit som favoritfärg. Inte heller är de så försiktiga med vad som är rätt i andras ögon, så länge som det är rätt för dem. De är modiga än vuxna i färg och inredning och vet vad de vill ha. Barn ser möjligheter där vi ser andra begränsningar. För dem är en vit vägg en tom duk. Låt dem därför vara involverade när barnrummet ska dekoreras.

Men ...

Det finns alltid en "men". Även barn bör besluta, betyder inte att vi ska hälla i de starkaste färger på alla väggar. Det finns trots allt ett sovrum. Det borde vara möjligt att slappna av. Tänk på det när pojken går igenom tapeterna.

Även om barn förtjänar rösträtt när barnets rum ska monteras, kom ihåg att rummet ska vara bra för avkoppling. Måla från ren och original.

ADVERT

Mest populära