All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

LED ljusband på terrassen

Den indirekta belysningen från ljus band skapar en skyddad ram runt uteplatsen och göra det inbjudande att sitta även när kvällarna börjar bli mörkt. Komplettera några ljus på bordet och du kan njuta av resten av de fina sommarkvällarna.

Var du väljer att använda dem är bara upp till dig och din fantasi. Du kan göra det på bilden, och satte dem under räcket på verandan för att skapa en ram på uteplatsen.

Eller kanske det kan vara kul med en ljus band under bordskanten, under takfot eller på vindrutan. Titta runt, så du kan hitta andra kreativa sätt att använda bandet på terrassen.

Lätt att montera för privatpersoner

Enligt Trappe Kompaniet säljer ljusband både trappor och utomhusbruk, lätta band enkla att installera. De har självhäftande tejp som gör dem lätta att fästa och banden kan förkortas och förlängas vid behov. Och eftersom de har 12 V spänning, kan de monteras av privatpersoner.

Belysning med LED har låg energiförbrukning, lång livslängd och ingen värme. Om du vill ha något lite mer, kan du välja färgade ljus. Du får dem i flera färger eller med en kontroller som automatiskt ändrar färg. Andra som leder LED-lampor är Thinlight, LED-teknik och EA Lighting.

ADVERT

Mest populära