All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Bor i sex olika stilar

Ready-made levegger är en nödvändighet för de av oss som vill skratta men inte behandla hammare och orsak. Och för andra är det ett snabbt och enkelt sätt att få en levande vägg.

Och även om du väljer prefabricerade levande varelser betyder det inte att du måste ha samma som din granne. Det finns många olika stilar och typer på marknaden.

Om du inte vill ha eller har möjlighet att lägga en trävägg finns det enkla lösningar med en rullrulle.

Modern Design

Unikt Design från RKC, som framgår av huvudartikeln i artikeln, är en levande vägg i elegant design. Många levande väggar har en skiktning, men här har du valt en stående klänning för en mer modern twist.

  • Levande vägg: Hur man gör en blommande levande vägg

Kraftfull stående ställning och dold bakre montering gör serien väldigt speciell. Du kan också köpa blomlådor i matchande mönster.

Slanted

Diagonalbeklädnad: Foto: RKC

En annan trävägg av RKC är Avenue Design.

- Serien är en av våra mest exklusiva mönster, menar de.

Avenue kännetecknas av diagonalbeklädnaden. Klädseln är tätt, och tillsammans med den solida ramen ger den en mäktig design. Överst på toppen och öppningen på marken hjälper dig att undvika obehagliga kastar vindar som en helt tätt levande vägg skulle kunna ge.

Rotting i rotting

Vad sägs om en levande vägg som passar rottingmöblerna? Väggarna är lätta att montera. Ramarna och ramarna är gjorda av robust aluminium. Väggen ger skydd mot väder och gatubelysning. Plexivindu i övre delen ger en vy.

Mer information: Arnøy Engros

Romantisk skärmvägg

Trägägg. Foto: RKC

Är du av den mer romantiska striden, kanske är den här 3-vingariga RKC-väggen något för dig. Det kan inte stå emot de kraftfullaste vindrutorna, men i gengäld är det både lätt att flytta och lätt att slå samman när det inte används.

  • Sekretess: Skärmning för synlighet - Vad är lag?

Använd den för att skydda mot synlighet, skapa nya rum i trädgården eller helt enkelt som ett designelement i den romantiska eller nostalgiska trädgården.

Väggen är klar vitglaserad. Du kan också få det svart om du föredrar det, eller utan det snyggare på toppen.

Mer information: www. RKC. nej

Tyg i tyg

Kläm med styrskena: Foto: Scandic

En levande vägg behöver inte vara i trä eller metall. Det kan lika väl vara i tyger och textilier. Scandic har ett vardagsrum i akryl eller screenduk som är lämplig för användning på uteplatsen.

Akrylduken är vattentät, medan screenduken gör att du kan hålla utsikten medan du förhindrar synlighet.

  • Få mer ljus och större utrymme känsla! Få ett takfönster

Ett textiltyg är mindre dominerande än en trävägg, och de flesta låter dig justera höjden och rulla den helt.

Den här varianten ger dig möjlighet att manövrera leveonet med en vev. När väggen är helt ute, fäst den med en låsbult i bottenskenan.

Mer information: www. scandic markiser. nej

Rymdbesparande rullande rulle

Rullen rullas åt sidan. Foto: Norsol

Norsol är en annan leverantör som erbjuder textilhyllor. Leveggen Grip dras ut ur sidan efter behov. Det tar nästan ingen plats när den inte används, men kan så lätt kopplas ut när du behöver sitta i lä, kommer att behålla integritet, eller skydda dig för solen.

Lövet själv är tillgängligt i ett brett utbud av fältkakor.

Norsol levererar också en rullrull som kan dras ner. Foto: Norsol

Mer information: www. norsol. com

Utbudet av vindskydd är ett område större än man kan tro när du stoppar den närmaste virkeshandel. Det finns något för alla.

Vilken vindskydd du ska välja beror både på vilken stil du har i huset och trädgården och vad orsaken är bakom önskan vindskydd.

Läs också:

Smart screening ur sikte

Skydda mot åtkomst med armeringsjärn

Vindrutor - 10 tips

Alla artiklar om vindskydd

Kommentarer

När du kommentera måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära