All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Lära på väggen till skolan

Skolstart är en idealisk tid för förnyelse i barn- och ungdomsrummet. Nytt år, nya möjligheter och öppet sinne efter många veckor gratis.

- Det här är dags att skärpa din uppmärksamhet. Fokus på att skapa en god arbetsmiljö för läxor eller studie hjälper motivationen och ge nya impulser, säger Birgit Torkildsby med tejpade leverantör Borge.

Inom tapetvärlden finns det många roliga motiv som kan göra just det.

- Så här anpassar du efter nivå. Det finns allt från kritor till förskolebarn och alfabetet till dem som börjar skolan för första gången, för att mer tekniska saker till dem som befinner sig högre upp. Till exempel en flygplansmotor ingenjörs frö, periodiska systemet vetenskapens entusiasten eller anatomi till detta mål för medicinska studier. Världskarta är också alltid relevant, nästan oavsett ålder, tips från Torkildsby.

Fort gjort

Kartan gäller nästan oavsett ålder. Med denna variant från Fantasi Interiør kan du utforska alla hörn av världen direkt från barndomen / ungdomsrummet.

Bakgrunden görs överraskande snabbt, speciellt om det bara finns en vägg att dekorera. Vissa stora kostnader gör inte heller för det.

- Till plånboken är en vägg ingen stor sak, den är klar om ett par timmar. Speciellt när du använder gobelänger där lim appliceras direkt på väggen är det enkelt att få ett bra resultat själv. Det här hanterar utan stora krav på nytta, säger Bjørg Owren, kreativ chef vid IFI. nr.

Många tapeter kan anpassas i önskad storlek, vilket gör det enkelt att anpassa bilden till det rum som ska dekoreras.

För en första klass som omedelbart börjar lära sig är Borge alfabet både aktuellt och dekorativt.

ADVERT

Mest populära