All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Läderplattor på DVD

Filmen är en stegvis guide som visar stegen för att få ett tätt och säkert bad enligt våt rumstemperatur.

Dela kompetens Tillverkare Adda har över 40 års erfarenhet av handel med försäljning och utveckling av allt material som behövs för plattning.

- Det är mycket viktigt att arbetet i våtrum utförs korrekt. Därför vill vi dela med dig av vår expertis ", säger försäljnings- och marknadschef Jim Wedberg.

Instruktion Badrummet är utsatt för betydande belastningar i samband med vatten och fukt. Om kakelarbetet är gjort utan tillräcklig kunskap ökar risken för vatten- och fuktskador.

- Vi har vår mest erfarna kakel för att visa hur man kakelar enligt den våta normen. Jag tror att många, både hantverkare och ideella personer som överväger att göra jobbet själva, kan få många användbara tips och råd genom att titta på den här filmen, säger han nöjd.

Vill du öka förståelsen Skador på grund av utsatta golv och väggar, måste den enskilda konsumenten betala ur sin egen ficka. Detta omfattas inte av försäkringen. Därför är det viktigt att du tar hand om vad som krävs om du överväger att ta detta jobb.

- Vi rekommenderar att vått arbete görs till erfarna hantverkare. Samtidigt vet vi att vissa ideella personer vill göra jobbet själva. DVD-skivan är sålunda ett utmärkt tillfälle att öka kunskapsnivån och förståelsen för vad kakelytan av våtrum innebär, säger Wedberg.

Filmen är nu tillgänglig från din närmaste chiphandlare.

ADVERT

Mest populära