All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Gräsklippare som passar dig

Gräsmattan och hur du använder den bestämmer vilken gräsklippare passar dig. Med rätt gräsklippare är det lättare att hålla gräset i toppform.

Om gräsmattan är en plats för lek och fritid, vill du noga spendera så lite tid som möjligt för att hålla det i ordning. En rotorskärare kan då vara lösningen, den kommer att skära allt gräset effektivt, även om det är långt.

A gräsklipparen Ergo Flex System har ergonomisk och justerbart handtag, vilket ger bättre arbetsställning och minskar muskelbelastningen under klippning.

En effektiv och elegant gräsklippare gör det mindre tråkigt att klippa gräset. Foto: Toro

Innovativt skafferi som är standard även på minsta modeller gör att du kan klippa hela vägen till kanten. Det innebär att du får mer tid att slappna av eftersom gräsmattan inte behöver extra fin efteråt.

Batteridriven gräsklippare

Om du inte gillar ledningar eller avgaser kan de nya batteridriven gräsklipparna vara din. De ger dig kraft, frihet och energieffektivitet - förutom alla fördelar med litiumjonsteknologi. Med en skärbredd på 43 cm och två batterier är detta en perfekt lösning för större gräsmattor.

Behöver du en ny gräsklippare? Läs mer om dessa gräsklippare:

Ariens LM 21 S

Denna Ariens gräsklippare är utrustad med en kraftfull motor och en av de största samlarna på marknaden. Detta är en kombinationsskärare med tre olika skärsystem, samling - bioklipp eller sidokanter. Med 53 cm skärbredd, stort bakhjul med differential, och steglös variabel körhastighet, är detta en skärare du kommer att älska. Den är utformad för att tillgodose behoven hos både privata och professionella användare.

Guiding. pris. kr 999, -

Mer information:

www. Ariens. nej, telefon 69 26 47 50

Stihl AS / Viking - MB 545 V

gräsklippare modell MB 545 V var högsta test Dagbladet i maj 2010. Detta är en bensindriven gräsklippare med bästa komfort. Perfekt för gräsmattor upp till 1200 kvm. Utrustad med ReadyStart-systemet som ger enkel start samt Vario-funktion för steglös hastighetsanpassning.

Guiding. pris kr. 4 990, -

Mer information:

Stihl AS / Viking, www. stihl. nej, telefon 33 42 5 maj

Ole Chr Bye AS - Cub Cadet

Under 2012 presenterar Cub Cadet den nya TRiLOY serien. TRILOY serie gräsklippare är en unik gräsklippare med en speciell skär pan bestående av tre delar tillverkad av aluminium och zink-belagd stål som garanterar lång hållbarhet och bra prestanda jämfört med insamling och bioclip.

Det finns tre olika skärsystem bredder tillgängliga: 42 cm, 46 och 53 cm. CC 42PB-modellen har en kraftfull kopplingsfri växellåda med aluminiumhus. Justerbart handtag (Quick) som gör det enkelt att justera rätt höjd. Handtaget kan också vikas helt ihop, vilket minskar lagringsutrymmet.

Guiding. pris kr. 3990, -

Ole Chr. Bye AS, www. bye. nej, telefon 69 22:53 00

Hako / TORO - Auto 48

gräsklippare Auto48 patenterade automatisk varvtalsreglering 0-6, 4 km / h (ADS) som tillåter gräsklipparen anpassar sig till hastigheten, och 48cm bredd, spaken för växling mellan Återvinningsföretag (bio) och samlare.

Guiding. pris kr. 4 899, -

Hako / Toro, www. Hako. nej, telefon 22 90 77 61

Safe Motor AS / Snapper - Erdve 19850 HW

Snapper Erdve 19850 HW tillverkad av Briggs & Stratton. Clipper med bio, kollektor och bakre utkast.

Den har stora bakhjul, central höjdjustering och handtaget kan justeras i två lägen. Motorn är en B & S 850 E-serie och skärbredden är 48 cm.

Guiding. pris kr. 4.990, -

Säker Motor / Snapper, www. säker motor. nej, telefon 23:23 48 20

Robert Bosch GmbH - Rotak 43 LI

Rotak 43 LI är en del av en rad av sladdlösa slåttermaskiner med olika skärbredder och är ett mycket bra val för större trädgårdar. Den har en 43 cm skärkniv och två innovativa batterier med litiumjonsteknik.

Rotak 43 LI är lika stark som traditionella el- och bensindrivna gräsklippare, men du förlorar inte sladden. Den är alltid klar för användning och är tyst.

Det är också 40 procent lättare än traditionella gräsklippare. Dessutom luktar det inte bensin. Och eftersom det förbrukar så lite energi, producerar den tio gånger mindre koldioxidutsläpp än bensindrivna gräsklippare. Det har Ergoflex-system med ergonomiskt utformade och justerbara handtag.

Guiding. Pris NOK 5148, -

Robert Bosch AS / Rotak, www. Bosch. nej, telefon 64878950

Berema / Honda - IZY HRG 465SD

IZY HRG 465SD är en Honda gräsklippare för små och medelstora gräsmattor. Modellen har operation och en 55 liters kollektorväska. Skärbredden är 46 cm. Modellen är standard utrustad med två knivar och kan därmed också användas som en bioclip. Honda är världens största motortillverkare och på våra Honda gräsklippare modeller hittar du lösningar och tekniska egenskaper som inga andra gräsklippare har på marknaden.

Honda gräsklippare är av hög kvalitet och ärvs ofta till yngre generationer. Honda sätter in design, funktionella funktioner och miljö i mitten. De kvinnliga användarna kan också berätta för oss att våra Honda gräsklippare är trevliga att titta på.

Guiding. pris kr. 4 995, - (Erbjudandet inkl. Clipart)

Berema / Honda, www. Berema. nej, telefon 64 86 maj 00

Stiga - Auto Cut robotgräsklippare

våren 2012 lanserar Stiga ett sortiment av sex robotgräsklippare på den norska marknaden under namnet Autoclip. Dessa robotgräsklippare gör Stiga gräsklippare komplett. Sortimentet består av tre serier; Stiga Autoclip 100, Stiga Autoclip 500 och Stiga Autoclip 700.

Veil. Pris från kr. 12 000 och uppåt.

Stiga, www. Stiga. nej, telefon 23:14 00:43

Husqvarna - Automower 220 AC

Automower 220 AC både klipper och laddar automatiskt och lämpliga för gräsmattor upp till 1800 m? . När batteriet behöver laddas, återgår gräsklipparen till laddstationen, laddningar och fortsätter sedan klippningen.Eftersom denna modell skärs så ofta blir resultatet väldigt bra. Med hjälp av inställningarna via knappsatsen och displayen kan klipparen ställas in för att göra en första klassens jobb även på gräsmattor med en komplicerad form. Finns nu i olika färger, som ett alternativ.

1800 m2 +/- 20%, NiMH, Uppmätt: 62 dB (A), garanterad: 64 dB (A), 9 kg

Slöja. pris kr. 17 990, -

Husqvarna Norge AS, Husqvarna. com / en

Gardena Robotgräsklippare R40Li drivs av ett litiumjonbatteri som lätt kan laddas när som helst. Den arrangerar den smarta roboten klipparen på egen hand genom att köra den till laddstationen. Gardena R40Li är naturligtvis helt säker. Så snart det lyfts upp, kommer knivarna att stanna. En hög alert och PIN-kod förhindrar försök på stöld.

Guiding. pris kr. 11. 495, -

Gardena, www. Gardena. com

ADVERT

Mest populära