All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Senaste nyheterna i tvättstugan front

Super snabb tvätt Från Siemens tillkännages en ny super snabb tvättmaskin. Produkten har fått namnet Powerwash 60. På 60 minuter kommer det att göra 5 kg tvätten ren. Maskinen är också utrustad med ett försiktigt fläckavlägsningsprogram som kan hantera rött vin, läppstift och sämre.

Sköljprogrammet har kraftfunktion och spolas allt ordentligt så att ingen tvålrester återkommer.

Siemens har också gjort på innovation på torktumssidan. De kan idag leverera den första torktumlaren med Woolmark-tätning. Softdry-trumman levereras med en separat botemedel som gör att kläder som behöver mild behandling torkas utan beröring. Det undviker curling, rivning och roving. Trumman är också extra ljudisolerad och kan manövreras på natten utan att störa nattsömn.

Energivänlig

Bosch Logixx 8 är namnet på Boschs nya Bosch-lastare. Den har en kapacitet på totalt åtta kilo kläder och är marknadens enda maskin som är AAA-märkt (energiförbrukning, tvätt och torkkapacitet).

Läs också:

Smart - att renovera utomhus

När solen börjar värma och grannar dra ut, är det trevligt att renovera huset och trädgården. Efter vinterdvalan är det lite i dina fingrar efter ...

Det är utrustat med snabba shower och program för dem som bär känslig hud. Fitnesspersonal och familjer med barn kan också njuta av maskinen, som har ett speciellt program för svettigt och smutsigt träningsljud. Inte heller behöver användarna tänka på hur mycket tvättmedel som ska användas. Logixx är utrustad med vikt och till och med mäter den önskade mängden.

Centrifugen har totalt 1600 varv. En komplett maskin som uppfyller alla behov.

Ergonomi och mångfald

Kombination och design utöver kvalitet är Miele fokusområden. I hela sitt sortiment har de tillhandahållit en torktumlare som är anpassad till varje tvättmaskin för optimala tvättresultat.

Innovativ design, bekväm drift och ergonomisk design är fokusområdena. Särskilda program är också en av Miele specialiteter, och de kan erbjuda en sådan omfattande sortiment som: syntetiskt, jeans, skjortor, träningskläder, Underkläder & badkläder impregnering, mörka kläder, ull, silke, gardiner, kuddar, ut, ömtåliga och utjämning. En meny som passar de flesta människor.

Den patenterade skedtrumman säkerställer noggrann hantering av diskbänken. Centrifugeringshastigheten i Mieles-maskinerna går upp till 1800 varv.

Läs också:

Reader Tips: Förnya trappa med enkla medel

Vi i villa fick ett mail från Eystein in från Øygarden, som har återställt en gammal trappa och ville dela sina erfarenheter. Och han har all anledning ...

Konsumentinfo:
  • Miele www. miele. nej tel: 67 17 31 00
  • Bosch www. Bosch-apparater.com tel: 22 66 06 00
  • Siemens www. siemens-apparater. com tel: 22 66 06 30

ADVERT

Mest populära