All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Laminatgolv med trä känsla och hållbarhet

Med en ny kollektion laminatgolv vill Tarkett föra golvmaterial i finrommet. Samlingen består av 37 olika golv, med mycket naturlig design och mycket bra tekniska egenskaper.

- Vårt nya laminatgolv är speciellt monterat för Norden och kännetecknas av ett naturligt och exklusivt utseende. Även vi golv älskare kan ha svårt att se skillnaden mellan de nya laminatgolv och en verklig sten eller parkettgolv, säger Jessica Eriksson, Nordic Markedskommunikatør i Tarkett.

Motstår klorering

Vintage Taiga Pine, kallas denna design.

Fördelarna med ett laminatgolv är att det är mycket slitstarkt och den tål mer skrapa av aktiva familjer, grus och husdjur, än ett sådant golv kommer att göra. Golven är gjord av en speciellt behandlad kärna av extra hållbar träfiber som ger mycket bra motstånd mot intryck. Dessutom har ytan ett speciellt skydd mot repor. Alla leder är silikonförstärkta för att bli vattenavvisande.

Laminatgolv kan användas i alla rum, förutom våtrum, och de är lätta att installera och underhålla.

Med den nya designen kan du ha ett slitstarkt golv utan att behöva minska design- och kvalitetskraven och känslan av naturmaterial. Samlingens olika design är speciellt utvalda för att passa våra nordiska inredare.

Långa och breda bord

Laminatgolv är slitstarkt - designad snöig ek som långbräda.

- De stora nyheterna är dock långa brädor. Det är extra lång och bred hyllning, vilket ger ett mer rustikt och trendigt utseende på golvet. Heritage Rustic Oak, Nostalgic Pine och Classic Ek Natural är några av de mönster som kommer som långa brädor, säger Jessica Eriksson.

En del av samlingen är särskilt inriktad på vintageutvecklingen. I dessa golv kombineras funktionalitet med rustik plankdesign med patina. Exempel är Barn Oak Praline, Taiga Pine och Nostalgic Spruce.

Med extra ljuddämpare

En extra beläggning på baksidan har Soundlogic Nostalgic Pine.

För den som har grannar på golvet nedanför, eller bara vill ha en lugn våning med optimal akustisk är sund logik alternativ. Dessa golv har en extra beläggning på baksidan, vilket innebär att du inte behöver något stödmaterial vid läggning. Golven i denna underuppsamling heter Soft Nutmeg, Snow Oak och Apple Tree.

Laminatgolv innehåller också Woodstock, som har ett verkligt exklusivt utseende och svartvita effekter i tre mönster.

ADVERT

Mest populära