All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

À L'AISE - En liten bit av Paris i Oslo

Restaurangen L'Aise blir bäst - inget mindre.

- Vi är en restaurang som kommer att vara högst upp. Här är fransk gastronomi på hög nivå, säger generalchef Mia Kondrup.

Och när menyn består av bland annat tryffel, kaviar, hummer och foie gras, drog förväntningar interiören också betydligt upp.

- När restaurangen är på nivå är det viktigt att det också ser exklusivt och gott ut. Men rummet får inte stjäla uppmärksamheten hos maten samtidigt. Det är maten som ska bli stjärnan, säger Kondrup.

Baserat på egen erfarenhet

Namnet À L'aise betyder bekvämt, lugnt och bekvämt. Det var viktigt för ägaren att reflektera namnet i inredningen.

- Hela restaurangen är uppbyggd kring mina egna upplevelser som gäst på gourmetrestauranger runt om i världen. Jag har tänkt på vad jag tycker om när jag är gäst och vad jag tycker är irriterande. Det var viktigt för mig att skapa något som jag inte var 100 procent nöjd, en plats som jag har velat att sitta och äta, och har en önskan att komma tillbaka till. Det är de gäster som är viktiga, de är de som behöver ", förklarar hon.

EXCLUSIVE TAPE: Det var lång tid att välja rätt tapeter för restaurangen. Denna tapet Arte sätter en exklusiv touch till interiören "> EXKLUSIVT FÖRLUST... Det tog lång tid att välja rätt tapeter till restaurangen Denna tapet Arte sätter en exklusiv touch till interiören

Rods världen ut

PARIS: Med långa gardiner som stänger omvärlden ut kan gästerna låtsas att de är i Paris för kvällen "> PARIS. Med långa gardiner som stänger omvärlden ut, gästerna kan låtsas De är i Paris för kvällen.

Restaurangen är dekorerad med dämpade, varma färger och exklusiv tapeter, textilier och möbler - mestadels levererad av Green Apple.

- Interiören återspeglar konceptet hela vägen, allt från färgval till textilier. De vackra, tjocka gardinerna, som stänger av allt från utsidan, skapar ett säkert, intimt och exklusivt intryck av restaurangen. Genom att stänga gardinerna kan du i princip vara i Paris, och inte i Oslo, säger Kondrup.

TAPET: Bakgrunden i restaurangen tillhandahålls av Green Apple. Tapeten till vänster på bilden är från Casamance, medan till höger finns inrättat en förlust från Arte "> Bakgrund:. tapeter i restaurangen tillhandahålls av Green Apple Tapeten till vänster på bilden är från Casamance, medan. . höger finns inrättat en förlust från Arte

QUALITY: ägaren till restaurangen ville tillbaka till den tid då allt gjordes av verkliga material, när det var bra utförande och inte bara billiga "nyp" -. det ska vara en plats där du klä upp för att gå ut och äta, säger hon."> KVALITET: Ägaren av restaurangen ville ha tillbaka till den tid då allt var gjord av riktiga material, eftersom det var bra hantverk och inte bara billiga nips." Det borde vara ett ställe att dekorera att gå ut för att äta, säger hon.

ADVERT

Mest populära