All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Spackla de gamla fönstren - spara

Gamla fönsterskovlar torkar in och spricker genom åren. Detta gör huset mer drastiskt. Samtidigt öppnar den vägen för att vatten tränger in, med det resultat att slaktkropparna och spirorna ruttnar.

Om du inte är i tjänst kan du plötsligt möta ett dyrt och omfattande restaureringsarbete. Är det inte lätt att infoga nya fönster? säkert kommer någon att fråga. Det finns givetvis en möjlighet. Men den totala förändringen av Windows är en dyr operation. Speciellt om de måste beställas speciellt.

Nya fönster är inte alltid lämpliga för gamla hus. Därför kan det vara klokt att behålla det existerande, även av estetiska skäl. Dessutom, om du bor i ett verkligt hus, kommer riket definitivt att ha ett ord i ditt lag innan du gör några ändringar. Och en sak är säkert: Gamla fönster som får rätt behandling i generationer.

1. Ta bort gamla kattungar

Här har den gamla kitten brutit och är på väg att falla av.

Läs också:

så lätt för Isolera dörrar och fönster även

Dra från fönster och dörrar, är obekväma och minskar komforten. Men du kan isolera dörrar och fönster själv, tror experter.

Placera fönstret på en platt och stabil yta. Ta bort det gamla kitet. Kniv och hogger är användbara verktyg. Använd stilig hand.

2. Rengör fönstret noggrant

När du har tagit bort satsen, dra ut stiften som håller rutten. Ta bort tvätten, tvätta och rengör noggrant. Smörj ett eller flera lager med primer. Sätt i rutten. Stick med nya stift.

3. Applicera nya kattungar och jämnt

Ladda om kitt och släta ut det med en kuttkniv. Se till att det ligger i en triangel mellan ramen och glaset.

Läs också:

Stoppa utkast från

Drevning är gammal, torrt och de förlorar förmågan att hålla kylan borta, så du bör då och då kontrollera alla listor och ersätta dem med ...

5. Ta bort överskott av rester

Ta bort alla överskott av rester, både på ramen och i glaset.

6. Slutlig finish

Den slutliga finishen är gjord med ett fuktigt finger som sträcker sig försiktigt runt hela ramen.

7. Klar

Klar. Allt som återstår är en färglack som appliceras när satsen har torkat i några dagar. Se till att måla en millimeter på glaset för att förhindra att vatten tränger in.

Läs också:

Hur man gör dockor till barnen

Vill du ha ett roligt projekt som kommer att glädja barnen i åringar? Skapa ett överdådigt dockor!

ADVERT

Mest populära