All egendom: trädgård, kök, inredning >> Kök

Kök - nytt och gammalt

-> Dekorativa och praktiska "spetsiga kamrar" kommer också från Norwegian Bond Furniture. Skåpet är väldigt rörigt och lagrar alla torra varor.

Lätt och mysigt matplats är gjord med handgjord matbord från Ellingsen Snekker. Tallrikhylsan över den gamla soffan är handgjord av Norske Bondemøbler.

Två stora fönster släpper massor av dagsljus i det luftiga köket, som är inrett med ljusugn. Moderna stålhandtag ger skåp och lådor en modern touch. Ägarna har också blandat två olika fronter på skåp och lådor. Furuskap och gröna målade lådor kommer från Ikea och representerar samma "familj" med namnet "Rejal".

Från Ikea kommer solida bänkskivor i massiv bok. Husägare har lagt tallar, som förstärker ljudet av rummet. Designen på diskbänken och sinken är nostalgisk. Den karakteristiska skålen av vitt porslin kommer från Villeroye & Boch. För att betona lantlig charm i köket, är rummet inrett med handgjorda skåp och platthylla i klassisk stil från norska Bond-möbler. Köksbordet är också handgjord av Ellingsen snickare på Larkollen.

Läs också:

Ljuva svallar från Sunnmøre

Njut av en helg med dessa extremt goda svallar från Sunnmøre.

Bordet åtföljs av en gammal soffa som köps i Fretex butik, i Oslo och stolar från Ikea. Köket har ett stort kylhörn från Norcool A / S, med furuöverdrag. Modern stålkåpa med ditto stålplattor bakom kaminen är vald för att skapa kontraster i materialvalet. En liten ny och något nostalgisk skapar ett personligt kök som har blivit ett underbart familjearbete och matsal som räknas med fyra medlemmar.

5 svampig köksartiklar

1. Använd proffs för både VVS och elektriska anslutningar i köket. Om arbetet inte är expertgodkänt kan du riskera att din hemförsäkring inte täcker eventuella framtida skador.

Läs också:

Hur hög ska kökshinken vara?

Köksbeslag kommer ofta i fasta höjder men det är inte så att de passar alla.

2. Gör en ritning / skissa av köket, med dimensioner, vilket visar var fönster, dörrar, ytterledningar, avlopp och ventilation finns. En ritning ger dig en bättre överblick över vad du ska ändra, och det hjälper dem som ger dig professionella råd om valet av inredning.

3. Se till att det är möjligt att öppna skåp och lådor utan något förnyelse.

4. Planera ditt kök så att du undviker tunghänderiga rörelser. Målet är att skapa ett bekvämt fungerande kök.

Läs också:

Gör det själv: Hylla alla kan göra

Den här hylla är lätt att göra.Det finns inget behov av ett svårt fall. Du behöver inte specialverktyg, och du gör allt på en helg ...

5. Ta bud från flera olika köksproducenter och hantverkare för att jämföra priser på produkter och utförande.

ADVERT

Mest populära