All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kök i höjd

Lägenheten var inte så stor, men öppet vardagsrum, kök och hall gav stor känsla av rymd. Dessutom var lägenheten ljus, med bra tak och stora fönster. Och pricken över i - en trevlig takterrass med utsikt över hela staden!

Elegant och praktisk

Allt fungerade perfekt bortsett från köket. Det var litet och mörkt och inte särskilt bekvämt. Ägarna ville ha ett kök som stod i stil med resten av lägenheten sedan lösningen var öppen. Dessutom vill de ha ett mer funktionellt kök med en bra arbetsplats, eftersom de tillbringade mycket tid att laga mat.

Smart grepp ett nytt kök

interiørkonsulentvirksomhet Inger Ystgaard och snickare Robert Brovold fick jobbet att uppgradera köket. De gjorde det här:

. Alla fronter i gamla kjøkkeninnredingen målades med äggvita glans 40, och fick knullade ny inredning i rostfritt stål.

. Längs golvbasen var utrustade lådor, vilket gav en effektiv användning av rymden.

. Diskmaskinens läge, fastklämd mot väggen i det högra hörnet, var obekväma. Därför placerades den nya modellen i borstat stål mitt i väggen med två underskrifter på varje sida.

. Det hade varit möjligt att montera skåpet mot matsalen, men det skulle förstöras lägenhetens öppen lösning. Två av skåp med frostat glas också monteras på långväggen till höger och snickare Robert ristade skåp i den bakre så att de inte tar upp för mycket plats i rummet.

. Den gamla bänkskivan ersattes med en svart tallrik i stenmönstrat laminat. Den nya bänkskiva skräddarsyddes i U-form så att det gick hela vägen över till högskåp, vilket ger mer arbete.

. Nya keramiska plattor mellan bänken och fönster och lutas väggen mot högskåp som en trevlig väsentlig effekt. Dessutom är de lätta att hålla rena.

. Ägarna missade en köksfläkt, men det borde inte vara för dominerande. Valet föll på denna modell i rostfritt stål, som var monterad på balken vid matbordet.

ADVERT

Mest populära