All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Håll väggen ren

Nordsjö Idé & Designs butiker från Norge, Sverige och Danmark träffade nyligen i Stockholm för att kickstart det nya året. Där serverade affärshållare allt från föreläsningar och leverantörer till 80-talet.

Det var mycket folk och en bra atmosfär när Nordsjö Idé & Design inbjöds till kedjesamling.

Tvål och vatten

Utför + Easy2clean är smutsavvisande färg. Gnugga bara in det, och tvätta det lätt.

Ifi. Inte smög in och fick se vad som händer i pressrummet. Och vi uppskattar särskilt en ny väggfärg från Nordsjön. En väggfärg som kan tvättas med vatten och tvål och klarar allt från vilda hundar till trötta barns händer. Färgen har fått namnet & rdquo; Utför + Easy2Clean & rdquo; .

Ketchup och sylt tillhör bänken. Med barn i huset kan det lätt hamna på väggarna.

- Ja, det är rätt. Om du har barn eller hundar är det viktigt att ha en vägg som tål en hitch. Denna färg är smutsfri och tålar tvätt utan att försvaga färg eller matthet. Vi kallar det "en smärta för livet", säger marknadschef Stine Norli.

Utför + Easy2clean är en vattentät matt akrylfärg för inomhusbruk. Den är avsedd för personer som vill ha en yta som är lätt att rengöra. Färgen kan användas på allt från betong, byggbrädor av olika slag och glasfiberväggar. Enligt marknadschefen är den perfekt i kök, hall, vardagsrum eller i barnrum.

ADVERT

Mest populära