All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Juni: Kurant i norra Norge

Sober användning av adjektiv i Post Bank annons på FIND. nej

Foto: Postbanken / FINN. nej Foto: FINN. nej / Postbanken Visa mer

[Oumbärligt objekt (NAV)]

Utsikter utan adjektiv är misstänkta. I jakten på månaden bostäder, undersökte vi vad som ligger bakom annonserna utan andra beskrivningar än salaam eller central .

I Hammerfest hittade vi ett hem under titeln Kurant friliggande hus . Huset går över två nivåer och byggdes 1972. Beskrivningarna är blissfria för adjektiv:

???? Malt betong i bås och i tvättstugan. Väggar: Målade tallrikar. Malt miljöförlust, målade textilrem, lackerade platta

Om du tittar på utsikterna i sömmarna kan du se varför. Ljuspistachegrön, väggväggmattor och sjutton husmusar är husets egendom. Men du får mycket bostäder för pengarna: 1. 2 miljoner kostar 129 kvadratmeter hus, ett stenkast från Hammerfest.

Stora utsikter

Enligt Post Bank i Hammerfest är bostad ännu inte sålt två månader efter det bjuds ut till försäljning. Skulle vi tro Postbank beror fortfarande på en dålig bostadsmarknad:

- Vi ser nu en snabb utveckling i Hammerfest. Det är nybyggnation, bostadspriserna har stigit 30-35 procent och hyreskostnaderna ligger nu på 12 000 kronor för en lägenhet på 80 kvm. Allt detta beror på Snow White-expansionen, säger en entusiastisk försäljningskonsult på Postbanken i Hammerfest.

Och inte tillräckligt: ​​

- Vi har ett bra väder, 14 grader och sol, berömmer Postbanken.

Bläddra ner för mer

Inga detaljer, tack!

Garanterade inga grannar ett stenkast från Sørreisa.

Foto: Brox & Eriksen / FINN. nej Foto: Brox & Eriksen / FINN. nej Visa mer

Huset har en vedeldad spis i vardagsrummet, golvvärme i sovrummet, tvättstuga, hall och veranda. Några slitna ytor. Fastigheten har en lägenhet i delar av nedre våningen. Fönster på sovrummet i lägenheten håller inte myndigheternas krav på flygrutter. Fastigheten säljs som den är.

I Sørreisa i Troms hittade vi hus med kort avstånd till friluftsområden. Men när vi studerar bilderna från utsikterna verkar det som om det inte finns några andra än utomhusområden i området. Efter bilden att döma, verkar det inte vara ett överskott av andra grannar än björk och ljung. Men med alla medel: huset ligger nära Sørreisa centrum. I utsikten är huset bara avbildat från utsidan. Är huset så läskigt att det inte tål exponering annat än på ett visst avstånd?

Fristående hus lades till salu förra veckan.

Retro utan ironi

Retro utan ironiskt avstånd på Sortland i Nordland.

Foto: EiendomMegler1 / FINN. nej

Foto: PropertyMegler1 / FINN. inte mer

Fristående hus : Titeln på fastigheten bjuds ut till försäljning på Sortland i Nordland är så nykter som det är kortfattad.Det är fristående ?? basta! Genom att klicka på bilderna får du en nykterad inredning garanterad fri från aktuell detalj, minimalism och andra trender i mode. Men retro-minded bör ta en titt. I köket är 50-talets interiör intakt. Här är de ursprungliga skolavsnitten ?? bara med en avslappnad 80s rosa ?? respatex bord, plast och stål stolar, nostalgiska fyllmedel och en krispig breadbox.

Fastighetsmäklare1 på Sortland tillkännager att inget erbjudande har gjorts för huset som såldes till försäljning i mitten av maj. Priset på 231 kvm hus är 700 000 kronor.

  • Hyttekos och nationell romantik

    - Nationell romantik i värsta fall.

  • Villas from Hell - Se bilderna

    - Se bilderna som mäklare har problem med att sälja.

  • Gå tillbaka till introduktionen

  • ADVERT

    Mest populära