All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Gå med i vår läsarpanel

Hytteliv redaktörer göra allt vad vi kan för att skapa en spännande, inspirerande och varierad tidning som du kan se fram emot. Nu vill vi inkludera dig i vårt arbete. För tidningen kommer att svara på dina förväntningar, måste vi veta vad du vill, vilket stuga berättelser du vill, de nya teman som är viktiga, hur bra du verkar Nyheter i korthet är och hur upptagen du är experternas råd.

Därför rekryterar vi hivläsare till vår läsningspanel och hoppas att du vill delta. Då får du en möjlighet att granska ämnet, betygsätta det, berätta vad du vill, vad du saknar och ge oss information om vad vi kan göra bättre. Vi är glada över beröm, men också för ris, vilket är lika viktigt för att uppnå målet att göra en ännu bättre stuga med bipacksedel.

Den som svarar minst 11 undersökningar kommer att bli överraskad i posten! Vi drar också vinnarna av fina priser, bland annat äta soffa från Ygg & Lynd, skålar från Wik & Walsøe och vackra filtar.

Gör så här:

Registrera dig här: // undersökning. Enalyzer. com /? pid = k3kuf78b

När vi har bekräftat att du är en del av panelen, kommer du regelbundet ta emot e-post med en länk till en online-undersökning på en sluten webbplats. Det tar bara några minuter att svara. Vi kommer aktivt använda din feedback i redaktionen. Du väljer hur ofta och hur länge du vill gå med.

vackra dryck cheers: Tre vinnare får en serveringsskål från Wik & Walsøe serien Alveskog. Serveringsskålen är inspirerad av norsk natur och kronhjortens magiska förmågor. Storlek: 17 cm. Tillverkad av porslin som tål grov användning. Kan användas i mikrovågsugnen och kan motstå en diskmaskin. Värde £ 425.

Beautiful pläd: 10 vinnare får en Jacquard filtar i vackra färger och av god kvalitet. Värde kr 349.

ADVERT

Mest populära