All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Gå med i vår läsarpanel

Hytteliv redaktörer göra allt vad vi kan för att skapa en spännande, inspirerande och varierad tidning som du kan se fram emot. Nu vill vi inkludera dig i vårt arbete. För tidningen kommer att svara på dina förväntningar, måste vi veta vad du vill, vilket stuga berättelser du vill, de nya teman som är viktiga, hur bra du verkar Nyheter i korthet är och hur upptagen du är experternas råd.

Därför rekryterar vi hivläsare till vår läsningspanel och hoppas att du vill delta. Då får du en möjlighet att granska ämnet, betygsätta det, berätta vad du vill, vad du saknar och ge oss information om vad vi kan göra bättre. Vi är glada över beröm, men också för ris, vilket är lika viktigt för att uppnå målet att göra en ännu bättre stuga med bipacksedel.

Den som svarar minst 11 undersökningar kommer att bli överraskad i posten! Vi har också bra priser; en äter soffa till £ 14.950 från Ygg & Lyng, skålar av Wik och Walsøe till tre vinnare och jacquardpledd till tio vinnare.

ANMÄR DIG MED DENNA LÄNK: // undersökning. Enalyzer. com /? pid = k3kuf78b

När vi har bekräftat att du är en del av panelen, kommer du regelbundet ta emot e-post med en länk till en online-undersökning på en sluten webbplats. Det tar bara några minuter att svara. Vi kommer aktivt använda din feedback i redaktionen. Du väljer hur ofta och hur länge du vill gå med.

Första priset är en härlig stund med matsal från Ygg & Lyng i valfritt tyg och med valfria ben, längd 206 cm. Vinnaren kan alternativt välja en annan produkt från Ygg & Lyng för samma värde.

Tre vinnare får en serveringsskål från Wik & Walsøe i Alveskogs serien.

10 vinnare får en jacquardvävad filt i vackra färger och god kvalitet.

ADVERT

Mest populära