All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Jålete kvastar sopa bäst

De flesta husen är utrustade med en foie gras. En vanlig gatemat med en träaxel och en styv byst. Bekväm och användbar, men så tråkig. Mycket lite behövs för att sätta någon själ och personlighet i utrustningen. Låt det vara en glädje att sopa!

Allt vi behövde var några små lådor med färg, en pensel och en liten maskeringstejp. Då kunde vi göra våra egna juldräkter. Utgångspunkten var en vanlig vuxenmatsspets och en liknande i barnmodell. Vi fick inspiration från en modetidning med en bild av några randiga ströjor.

Gör så här:

START: Tvätta alltid ytan innan du målar. (Bild: Mari Andersen Rosenberg / ifi Com.) "> Start Tvätta alltid ytan innan målning. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Com)

1. Rengör trä

Rent virke med vatten och en bra rengöring för användning före målning. Skölj och låt diet torka. borsta bort alla fiberresing så att axeln och borsthuvudet är slät och fin.

2. Applicera primer

Mall träslöjd med en grundfärg. låt denna torka

ROBUST färg. Maskeringstejp säkrare att inredningen hamnar rätt plats Använd en dörr och fönster färg verktyg och trädgårdsmöbler utomhus.. (Foto: Chera Westman / ifi com.) "> ROBUST färg: Maskeringstejpen säkrare så att inredningen är på rätt plats. Använd en dörr- och fönsterfärg för verktyg och trädgårdsmöbler utomhus. (Foto: Chera Westman / Ifi. Nej)

3. Måla med bakgrundsfärg

Vi valde en att ha en vit bakgrundsfärg och använde den vita basen, utan att lägga pigment. För diet använde vi dörr- och fönsterfärg som ger en robust och tålig färgfilm som tål att utsättas för en klunk eller två.

Bottenfärgen applicerades i två skikt med den erforderliga torkningstiden mellan skikten.

4. Maske med tejp

För att dekorera axeln lägger vi runt tejp runt det i ett randmönster. Vi använde bredden på tejpen som avståndsmätare för att göra de vita och blå remsorna så breda. För att få skarpa kanter mellan de olika färgerna, förseglade vi tejpen med vit bottenfärg.

FÄRGVALG: Deformationen applicerades i två lager. Omedelbart efter att andra lager har applicerats, avlägsnas tejpen. (Bild: Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk.) "> FÄRGVAL dekorativ färg applicerades i två skikt Direkt efter den andra beläggningen appliceras för att avlägsna tejpen.. (Bild:. Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk)

5. dekoration färg

Då vi målade axeln att växa kvast med blå färg mellan tejpade fält. för barn diet, vi tillbringade en grön färg. toppen av axeln och botten av borsten, vi slutade med ett fält av dekorativa färger.

6 . Ta bort tejpen

Direkt efter applicering av stroke nummer två av de blå och grön färg, vi bort tejpen och sätta kvastar bort för att torka.

dumt Koster kan se annorlunda ut och olika tekniker kan användas.Den randiga maten är målad för hand, medan den guldfärgade är sprayfärgad. (Bild: Mari Andersen Rosenberg / ifi Uk.) "> jålete Koster kan variera och olika tekniker kan användas De randiga kvastar är målade för hand, medan guldet spray målade (Bild:.. Mari Andersen Rosenberg / ifi. Nej)

ADVERT

Mest populära