All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Det är inte vad du tror

Fantasi plast

Vinyl golv som ser ut som keramiska plattor har producerats lång och är ingen nyhet. Nu finns det andra optiska mängder som gäller. Missar du sommarens stenar från Grekland eller det saftiga gröna gräset i trädgården? Det finns mattor, men vinylgolv görs nu precis som du vill ha det, från naturliga bilder av sten och gräs till metallplattor och skiffer.

Lättmarmor

Laminatgolv har också fotofilmer på topp som vinyl och det finns många möjligheter på marknaden. Till exempel kan du lägga till en stor fartygs golv till en något mer överkomligt pris än vad ordet kostar en ursprunglig fartygets, eller så kan du välja en marmorgolv som lätt kan klickas på plats.

I naturen

Nålfilt är praktisk och det behöver inte vara så tråkigt som många tror. Med ett krokodil- eller leopardmönster ser du definitivt på golvet. Keramiska plattor på golv och vägg kan se ut som läder, trä eller metall. Vissa glaserade plattor är så ljusa och vackra i färgen att badrummen på badrummet verkar tredimensionella, nästan som en flytande vägg från Karibien. Några kakel ser ut som de är målade, med tydliga penselsträckor. Med ett favoritfoto kan du kakel en vägg med ditt eget foto eller beställa önskat ämne. Plattor är också gjorda i tapeter mönster, i rätt trendiga mönster och färger. Tapetvärlden är enorm och väggarna kan tapeteras i det allra senaste metalliska utseendet. Bildförlusten är inte ny, men bilderna och möjligheterna är större nu än tidigare. I National Geographic filmserien hittar du en rolig giraff kan ligga mitt i barnrummet.

På väggen

Färdiga plattor tills badrummet ser ut som plattor eller du kan köpa färdiga paneler i vardagsrummet som ser ut som en träpanel. Är du bra på att måla, eller med hjälp av en expert finns det också möjligheter att göra något otraditionellt. Du kan måla en bild med en ram, precis på väggen. Panelen väggen kan vara en nosning, eller se ut som en randig tapeter. Stora mönster är igen på banan, och med mallar kan det målas eller tapeteras på väggen.

Allt är så realistiskt att du måste ta det att ta reda på vad du har omkring dig är gjorda av - och även då är det lätt att ta reda på vad som är real thing .

ADVERT

Mest populära