All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

äR det dags att städning - exteriör

Det kan tyckas som en stor och tung uppgift att tvätta hela huset utanför. Men det finns ingen väg utanför; det vill säga om du vill att husväggen för att behålla sin ursprungliga färg, ser fräsch och nymalen ut år efter år - för att inte tala om att färgen kommer att hålla ytterligare några år. Dessutom är detta ett perfekt jobb att göra på dagar dåligt väder!

Huset blir trevligare och färgen varar längre.

Bättre att spendera lite tid och ansträngning på en årlig tvätt än vanlig lackering. Det blir mer ansträngande och det blir dyrare.

Börja rengöra genom att fukta väggen med slangen. Du kan själv använda tvättmedlet med en spruta - börja ner och arbeta uppåt. Låt mediet fungera några minuter innan du börjar bearbeta ytorna mekaniskt - med en diet.

Veggskrubbing

Vissa skrubb är nödvändig för det smutsiga lossning

väggen skrubbas, tvättas och spolas ren uppifrån och nedåt.

Heavy, svåra att nå - och en hel del oreda tänker du då, men med en rengöringsborste fäst vid en teleskophandtag som ger vatten, gå till storstädning som ett spel. Anslut slangen till teleskopaxeln och skrubba i vägen.

Se till att kosten är tillräckligt stel för att bli av med smuts när den är mjukt nog för att klara det hela.

bra - och praktisk

Helt regn rätt är inte nödvändigt när du har kostnaden teleskophandtag

Med förlänga axel med vatten, kan du placera dig själv i förhållande till vatten öl du inte behöver don din fulla regn höger. Det är nästan kul att rengöra - och det är verkligen kul att se hur fint huset är när du får bort vintern smuts och missfärgning.

ADVERT

Mest populära