All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Det är i detaljerna

Paret som bor här behärskar konsten att skapa en mycket estetiskt, konsekvent stil, som också innehåller en varm atmosfär. Här lämnas inga detaljer åt sig själva, varken färger, former, material eller ytor. Ändå är det ett mycket personligt rum och fri att släda på soffan och bara njuta av sig själv.

Främst färgpalett består av mörka färger - dämpade nyanser med mycket svart in - utan att verka alltför mörk av den anledningen. Färgerna är många; guldguldfärger, surgule och röda nyanser, grå, gråbrun, brun, brunaktig, oljig, svart och linne. Och alla behöver varandra för att höjas eller hållas nere.

COLOR SYMBOL: Härliga färger i de totala värdena.

Bra motiv

MATERIAL BLANDNING: Blank, matta, torra och släta tyger i olika kvaliteter och strukturer.

Det är ofta de små detaljerna som höjer helhetsintrycket. Små i detta sammanhang betyder absolut inte obetydligt, snarare tvärtom.

Ta till exempel lingardinerna, som fick en vacker kjol av glänsande mörk silkeull. Och sålunda var elegansen och tyngden säkrad!

Så det är den lilla delar av surgrønne textilier fördelade över hela rummet - i form av kuddar och liten knuff att - som ger en friskhet bland mørkladne färger. De spelar en viktig roll för att förhindra att de svarta färgerna glider över varandra så att inredningen förlorar nerven.

Väggarna har två tapeter som möts i hörnen. Den ena färgen, den andra en tvåfärgsvariant. Remsorna har färgen på den enfärgade tapeten och en lättare version. Hade det varit ett större gap mellan färgerna, skulle de kräva mer uppmärksamhet än de gör här. Effekten av breda, djärva ränder låter inte vänta på sig - de tar omgivande liv och spänning, utan att störa resten av rummet.

Textilierna är en historia för sig själv och en vacker blandning av material. Vissa vita, andra torkare och leriga i uttrycket. En blandning av fina, grova och släta tyger, i bomull, linne, siden, ull och sammet. De olika ytor och färger av kuddar, möbler, gardiner och mattor blandas med en stadig hand, och utgör en spännande mix som gör en stor del av inredningen.

Fête STRIPES: Det finns inte mycket problem med remsorna, som är så brett att de nästan uppfattas som färgfält. Färgerna fungerar vackert ihop, och de svängande handen lyfter allt.

ADVERT

Mest populära