All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

ÄR detta det värsta du har sett?

Åtminstone ser bilden nedan inte någon tvekan om att den här läsaren behöver ett nytt badrum.

Gamla vinylband på väggen, linoleum på golvet har sett bättre dagar - och obehagliga svarta fläckar som inte kan vara hälsosamma för antingen huset eller de människor som bor där.

Vinnarens sista vinnare vann en klar seger med 29 procent av rösterna och är nu ett stort steg närmare det bra priset: Badrumsmaterial värda totalt 70 000 dollar!

BILD SPECIALER: Alla badrum från andra omgången av finalen

Syskon älskar

Ägaren till badrummet är inte heller säker på att hon är i tävlingen. Bilderna skickades av hennes kusin, som skriver:

Hej.

Skickar några bilder på badrummet till min kusin.

Kommer meddela henne om denna tävling, tv-tvi.

Hon vet inte om det själv, men hon tror att hon kommer bli glad om hon vinner. : -)

Hennes ekonomi innebär att hon inte har råd att göra något åt ​​hennes badrum. Det är synd eftersom hon är en person som hjälper alla andra när det behövs utan att tänka på sig själv! Utöver detta är vi oroliga för att hon är mycket reducerad / sjuk, eventuellt på grund av gjutning (förmodligen närvarande här). Åtminstone luktar det mycket starkt / speciellt. Det finns också många svarta sporer / fläckar där det finns fuktskador.

Priset

Tävlingen är organiserad av DinSide Housing i samarbete med Litex våtrumssystem. Premiumet består av Litex våtrumssystem för hela badrummet, inklusive plattor för införlivande av till exempel bad och handfat eller konstruktion av duschkabin. Monteringstillbehör, membran och gjutning ingår också. Värdet är cirka 40 000 kronor. Dessutom får vinnaren ett presentkort på 10 000 kr från Fliskonsulenten, som har en byrå på Villeroy och Boch i Norge, samt ett presentkort från Fjordbad på ett massagebad med en 10 års garanti på $ 20 000.

En chans!

Är ditt badrum - eller badrummet av någon du känner - mer trött än det här? Tävlingen är inte över, vinnaren är ännu inte röstad.

Här är konkurrensreglerna

Läs mer:
  1. Mer sjuka badrum
  2. Se Norlands preliminära fulaste badet
  3. Är det här Norges fulaste?
  4. Har du Norges fulaste badrum?

Omröstningen avslutas fredagen den 28 september kl. 12:00

ADVERT

Mest populära