All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Undrar att somna på mindre än 60 sekunder

Sömnlöshet

Vi har alla upplevt det: Lång sömnlösa nätter där du vänder och vänder om i timmar utan att somna. Lite är så illa som att sova i sängen medan världen runt dig snorkar i vägen.

  • Läs också: 8 förlorare som förstör din natt sömn.

Om du är bland dem som har problem med att sova på kvällen, prova den här metoden.

Andningstekniken som gör att du sover snabbare

Tekniken heter 4-7-8, och är en andningsteknik som uppfanns av läkaren Andrew Weill från Arizona. Tekniken används av personer som upplever stresssymptom och panikattacker - och även mot sömnlöshet.

Dr Weill utvecklade tekniken för inspiration från yoga, beskriver metoden som både enkel, enkel att använda och inte särskilt tidskrävande. Det kräver ingen annan utrustning än dig själv och andan.

Läs också:

För att ta bort dagg effektivt från Bilruter

Dagg på bilrutor kan variera från irriterande till livshotande. Lyckligtvis finns det ett knep som ger dig tråkiga fönster på några sekunder.

Hur man somnar snabbt

Enligt Andrew Weill är tekniken avslappnande för kroppens nervsystem, så det lugnar både stress och stress. Så hur gör du det? Det är väldigt enkelt och kräver bara sex enkla steg:

  1. Innan du börjar, placera tungan pekaren upp mot gommen, precis bakom tänderna. Här blir det hela tiden genom träningen.
  2. Andas ut högt genom munnen för att provocera ett viskande ljud.
  3. Stäng sedan din mun och andas långsamt genom näsan medan du räknar med fyra.
  4. Håll andan medan du räknar på sju.
  5. Andas ut genom din mun en gång till, även nu med whining ljud. Den här gången räknar du till åtta inuti dig innan du slutar utandning.
  6. Andas in igen och upprepa proceduren tre gånger tills du har andats in och ut totalt fyra gånger.

Hur fungerar 4-7-8 tekniken?

Anledningen till att denna teknik fungerar är att den hjälper kroppen att absorbera mer syre än vanligt. Genom att absorbera en stor mängd syre hjälper du kroppens muskler och nervsystem att slappna av. Samtidigt återupptar eller korrigeras eventuell stressrelaterad obalans i nervsystemet.

När du känner dig stressad, är det inte bara i ditt sinne att ditt sinne snurrar. Hela kroppen påverkas av stressiga perioder, och det tar upp många ställen än du kanske tänker på. Både huvud, kropp, muskler och nerver kan påverkas om du inte har något emot att koppla av.

Läs också:

Hur man gör en enkel bananfluga

Med denna enkla fälla slipper du av besvärliga bananflugor.

  • Läs också: Hur färgerna i ditt sovrum påverkar din sömn.

Meditation med andan

Andningstekniken, utvecklad från yoga, kan också hjälpa dig på en andlig nivå.Du kan använda andan som en form av meditation som kan hjälpa dig att slappna av och hitta fred. Många tycker om meditation - kanske är det något för dig?

Källa: nypost. com

Läs också: Dålig belysning kan göra dig vinter trött.

Vi vill hålla dig uppdaterad om nyheter, tips och tricks för hem och trädgård. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära