All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bjud in till nyårsfest

De flesta har någonsin drömt om att uppleva ett nyårsfesten, som att titta på det på en film. Magnificent, prickigt och ett nytt år värdigt.

Sökandet efter det ultimata nyårsfesten kan ibland vara trångt. Du uppmanar dig dock till en fest i ditt eget hem, du vet åtminstone du får.

Vänskap eller maskingboll?

Inbjudande nyårsafton kan enkelt eller enkelt göras. Kanske är det en rolig kväll med ett trevligt lag av vänner runt en läcker måltid som lockar mest.

Eller kanske du drömmer om det helt nya nyårsfesten, med maskerad, champagne torn och fullfjädrad fyrverkerier? Allt beror på vad du vill och växer.

Få inspiration i bildgalleriet.

är det ändå vissa saker som hör till nyårsfest:

Se också:

Den finaste advent krans lager du med blommor

Du kan enkelt göra din egen adventskrans med levande växter. Här får du inspiration.

Snart middagstid: Vi säger adjö till 2010.

Gäster

Bjud in vänner och bekanta för att festa och vara noga med att bekräfta om de kommer eller inte innan den stora kvällen. Ingenting är hårdare än att sitta och vänta på gäster som aldrig kommer.

Sprudlevann

Något mousserande glas är en del av det nya årets firande, oavsett om det är alkoholfri cider eller en flaska från Champagne-distriktet i Frankrike. Välkomna gäster med ett glas mousserande vatten och häll en flaska eller två till midnatt så att alla har något att skåla i det nya året med.

Är du osäker på vilka glasögon som är bäst för champagne? Visste du till exempel att det röda vinglaset är mer lämpligt än de långa, smala glasögonen, många kallar champagne glasögon? Inte det? Läs sedan artikeln Bowl in i nyttår.

Korrekt klocka

Hela punkten på ett nyårsfest är att ta farväl med det år som passerat och markera entrén till nyåret. Då behöver du en klocka som går korrekt. Ha en klocka placerad så att den är väl synlig för festen, så alla kan räkna och räkna ner till det nya året.

Fyrverkerier

Inget nytt år firande utan fyrverkerier. Kom bara ihåg att det finns nya regler för fyrverkerier och att det inte längre är tillåtet att använda raketstartare.

Du hittar fler idéer till festen i galleriet.

Läs också:

Varför INTE använda bakpapper

Bakpapper kan vara ett oumbärligt verktyg i köket, men du borde egentligen undvika det.

ADVERT

Mest populära