All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Interiör med humor

Vi får tipset från Gro Welle-Watne på Wallpaper hus, visar oss prover av en ny barnkollektion. Även om vi pratar om humor, menar det allvarligt.

Lekfullhet och humor är ofta nyckelord som används för att betona att du kanske vill vara lite "galen" i strävan efter personlig stil. Men det är inte alltid lätt att hitta den lilla detalj som gör rätt uttryck.

Barnslig, men inte Nuss

Vad enligt Welle Watne gör barns samlingar i fråga i detta sammanhang är att designen för barn, är det oftast en hel del humor och glada färger. Bakgrunden som hon visar är från Scion. Mönstren är väl kända för oss från modebilden förresten; fjärilar, valar, flamingor, ränder och dotter, för att nämna några. Men här kommer de med en humoristisk touch.

- Det är uppenbart att de är barnsliga, men inte på ett otäckt sätt. Dessa får oss att dra i smileyremmen, du är helt enkelt glad att titta på dem, skrattar Gro Welle-Watne.

Är du en person med humor och gillar att bjuda på dig själv, så hänger du så mycket i köket som i barnens rum. Hon pekar på några roliga linjer.

- Eller vad sägs om dessa flamingor, awesome på en toalett!

Samlingen är så färsk att hon inte har en prov bok visar upp ännu, så det finns några prover som vi tittar på, men inom några veckor böckerna är redo och på väg till butikerna.

Brett utbud

Det finns flera tapetkollektioner på samma gata från andra leverantörer, så ta en titt på hyllorna i barnböcker nästa gång du besöker tapeter handel. Det finns mycket glimt i ögat och humor i barnböckerna.

Klicka här för att höra Hannah Bowen, designer på Scion, berätta.

Varför inte ta frukost i glad prärie? Samlingen Tout Petit är från Eijffinger och drivs av Storeys.

ADVERT

Mest populära