All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Intresserad av billig försäkring?

I hårda tider, är det smart att tänka ekonomiskt. Det innebär bland annat att handla efter billiga lösningar för lån, försäkring, kraftleverantör och mobilföretag. De bästa möjliga kläderna och matarna är inte heller föraktade.

Enligt statistiken sparar nordmän nu mer än det extra de har fått genom lägre räntor och rätt lön.

Spara 50. 000 utan avstående

Många rabatter till

Ändå får inte glömma att de billigare erbjuder bär ofta med sig krav som kan vara mycket så dyrt. Så dyrt att du faktiskt kan förlora tusentals dollar i förluster.

Ett exempel är försäkringsförsäkringen. Här kan du hitta bra priser, så länge ditt hem uppfyller ett antal säkerhetskrav. DinSide betonar att säkerhetslösningar som säkerhetslås, larm och rökdetektorer i sig inte är ett förlustprojekt. Dessa lösningar är bra för dem som är angelägna om att säkerställa det bästa möjliga livet och sova gott på natten.

Denna brandskydd är värt vartenda öre

Men om du vill lägre försäkrad bara för att du vill spara pengar, är det värt att notera att inte ett öre att skona på att uppgradera säkerheten i ditt eget hem.

, lite pengar besparingar - mycket att använda

För det första, det finns små rabatter för att få om man har ett hem som är utrustad med den allra bästa säkerhetsutrustning. De största besparingarna på säkerhet, fann vi på Gjensidige, där du kan spara nästan $ 800 per år på hemmet hemförsäkring på en lägenhet, om den innehåller: säkerhetslås på alla ytterdörrar och fönster, två rökdetektorer på varje våning, två brandsläckare och larm som varnar säkerhetsföretag.

Vi uppskattade tester larmföretag

För att en normal lägenhet att kvalificera sig för denna rabatt måste vara ute med en klumpsumma på minst 9 000 (förutsatt att du redan har två rökdetektorer och en brandsläckare, vilket krävs valdeltagandet).

Endast installation av ytterligare säkerhetslås på en dörr och två fönster på totalt 3 500 kronor (enligt Jernia priser). Pulversprayen kostar minst 449 kronor och ett alarmgivande säkerhetsföretag kostar minst 3 169 kronor om året och har ett startpris på 1 890 kronor *. Du får också en extra kostnad på 3 169 kr varje år.

Postbank lockar med lukrativa hypotekslån. Men är det lönsamt?

Få rabatt på medlemskap

Du kan också få rabatt för medlemskap i olika föreningar och organisationer. Detta beaktas inte här eftersom många organisationer och föreningar erbjuder olika rabatter.

Från ett rent sparsamt perspektiv är det viktigt att komma ihåg att dessa medlemmar också kostar pengar. Därför betalar den inte för att anmäla sig för att få ekonomiska fördelar.I så fall bör man ta reda på om det är fördelar som gör att du vill vinst.

Vi vet inte vad din försäkring täcker

Gäller alla

Ovanstående priser är baserade på en approximation av försäkrings priset. Den person som beräknas bor i en lägenhet i Oslo, och är på tjugoårsåldern. Hemmet är försäkrad för 750 000 kronor. Det är inte alla personuppgifter som skulle vara förenligt med dessa, men beräkningar visar ändå att det pris du måste betala för säkerhetsutrustning kommer att gå långt utöver summan du kan spara på försäkring. Detta gäller oavsett ålder eller bosättning.

Har du en cykel?

Cykel ägare bör veta att ansvarsförsäkring för användning cykel i de flesta fall ingår i hemmet hemförsäkring. Om du kommer att skada andra, med hjälp av cykeln, såsom vid en kollision, är kostnader i samband med detta omfattas av hemförsäkring.

Cykelansvarsförsäkring omfattas inte av din egen cykelförsäkring. Därför kan det vara mycket dyrt för dig om olyckan ska ligga utanför och du inte har en hemförsäkring. Försäkringen gäller även om cykeln stulits, både hemma och utomlands.

Max 5. 000 ersättas - oavsett hur dyr cykel var

* Larm Priserna är från larmföretag G4S (tidigare Falck Norge), som erbjuder det billigaste baspaket enligt DinSides pris test av larmföretag.

ADVERT

Mest populära