All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Installation

TEST: Panasonic 37 "plasma

  1. Stora bilder av testet
  2. Sammanfattning
  3. Bättre än gammal TV?
  4. jag använder
  5. Installation

de flesta har en videobandspelare och / eller DVD-spelare är ansluten till TV: n. det kommer med andra ord inte undvika att placera ytterligare enheter i en eller annan möbel.

Denna TV kan du köper tillsammans med en matchande TV-ställ i metall, med tre glashyllor, där TV fast monterad ovanpå. den stora fördelen med denna lösning är att den har integrerad ledningsskjulere. använder du några minuter efter installationen, kan du faktiskt undvika att se ledningar alls! Detta är något som är viktigt för helhetsintrycket.

TV bord har smarta ledningsskjulere. Visa mer

skärmen kan också hängas på väggen, men du har många enheter som är anslutna, kräver lite planering när det gäller För kabelbunting. För detta är alla anslutningar på själva skärmen.

Andra, dyrare skärmar har ofta en egen mediakod med anslutningspunkter, med endast en kabel som förbinder de två komponenterna tillsammans.

Rymmer all

Vi är ansluten till Xbox-konsol, digital satellitmottagare och en DVD-spelare via SCART-anslutningar på baksidan, samt koaxial TV-kabeln på signaler från UPC.

Dessutom har vi även anslutit både PC och Mac mini via PC-ingången (VGA) på framsidan. Således blev vi kopplade till allt vi hade av enheter direkt, vilket inte var möjligt på vår gamla CRT-tv.

Från installationen visa mer

Installationen av TV-kanaler från UPC-kabeln gick otroligt smärtfritt! Det svarade bara OK på några norska frågor, så den automatiska sökningen började. Hela processen slutfördes på 4 minuter och surfa bara igenom de 16 kanalerna. De flesta av kanalnamnen skrivdes in automatiskt, medan de tre till fyra kunde redigeras ganska bra med hjälp av översiktsmenyn - som lyckligtvis framkom i norska språkutkast.

Tryck på länkarna för att läsa resten av testet:

  • Används
  • Bättre än den gamla TV: n?
  • Slutsatser och betyg
  • Stora bilder från testet

ADVERT

Mest populära