All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Inspirerande trädgårdstips och trädgårdstrender för små och stora uteplatser

Kyrdderurter i stora burkar

Nära utekök är det smart att placera stora och små burkar med gröna örter, vilket gör det enkelt att krydda din mat, som skapas på utsidan köket på terrassen eller i trädgård.

Foto: AMM

På plana ytor, som på denna terrass belagd med grå betonghöjder, är det bekvämt att vila i vilstolar. Modern variant i plast innebär att årligt underhållsarbete med färg och färgning undviks. Betongplattor behöver inte heller mycket övervakning. Terrassen har tak under tak som ger gott skydd mot regndropparna. Detta gör att stolarna kan stå ute utan att behöva rinna ut när regnet häller ner.

Läs också:

"Äntligen vi igång!"

Efter tre månader och fler utmaningar är familjen "Hjälp Vi bygger hus!" Äntligen börjat med byggprojekt.

Green portal

Foto: AMM

En grön portal i

trädgård

är en imponerande syn i vinterträdgården, och man måste vara extra förtjust i hekkesaksen att uppnå detta och har också en grind för att forma staketet runt. För trädgårdsentusiasten är det här en spännande hobby under den ljusa säsongen. Plantskolor, trädgårdsmästare och trädgårdsmästare kan hjälpa till att forma buskar i trädgården. Rose i potten Foto: AMM

Se också:

Bädda veranda

Du kan med enkla medel bädda in balkong, veranda eller uteplats och har ett extra rum med bruksvärdes och livslängd långt bortom det ...

Rosor kommer alltid att vara som små "juveler" i trädgården när de får mycket omsorg och de kan till och med planteras i krukor.

Vattenbassäng

Foto: AMM

En liten vattenpool på terrassen kan ge goda föreningar till havet och havet. De få har möjlighet att ha en pool i trädgården, men ett litet fågelbad med dekorativa stenar har störst utrymme. När en ny terrass ska installeras kan du ge en liten vattennivå, eftersom du kan doppa ner tårna för en bra kylning på extra heta dagar.

Läs också:

Idéer för mors daggåvor

Söndag är mors dag. Här får du presentidéerna.

Kryddor Garden på trappan

Foto: AMM

Även i minimalt utrymme kan odla gröna nöjen, såsom gamla stentrappa. Pepparkorn, tomater och örter i zinkpottar fungerar som en kryddträdgård när du inte har tillgång till din egen mark. Att göra en trädgårdsmiljö på expeditionen är ett kontinentalt fenomen som har nått norra breddgrader de senaste åren.

Continental Garden Inspiration

Foto: AMM

Hageglede utan alltför mycket arbete är något som tilltalar ett ökande antal människor. Här är trädgårdsgolvet av kullersten, och trädgårdsmöblerna är gjorda av svartlackerad metall. Stolar och bord kan sticka ut i regn och vind för mycket av året. Burk av olika storlekar med gröna buskar kräver minimal vård under den ljusa säsongen.

Lush säng

Foto: AMM

Längs väggarna i husen har planterats prydbed och buskar som med regelbunden vård förblir vacker. Mellan stenlagda stigar och trappor finns krukor med gröna växter.

Rose Jewel

Foto: AMM

Roses kommer alltid att vara så liten

juveler

i trädgård när de får massor av vård. De finns i ett brett utbud av färger och dofter. Få andra blommor kan förföra synen och luktar som rosor när de groddar helt under mitten av sommaren. Garden Sculpture Foto: AMM

En skulptur i

trädgård

kan väcka uppmärksamhet och göra utomhus mer personlig. Den gjutna damen sitter här på ett sluttande tak bakom en ljusrosa klättringsplatta.

ADVERT

Mest populära