All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Innovation imponerar

- Vi arbetar med innovation inom alla områden, såväl tillverkningsprocessen, logistik och produktutveckling, säger Wenche Sydhagen i Geberit.

Speciellt har företagets innovativa duschtoalett, Geberit AquaClean, väckt stor uppmärksamhet. Toaletten kombinerar elegant, klassisk design med hög komfort och avancerad teknik. Toaletten har en inbyggd duschfunktion som smutsar dig försiktigt med tempererat vatten.

Men Geberit är också mycket mer än innovativ doer. Företaget är en global leverantör av sanitära produkter och ledande inom såväl Europa som på den norska marknaden. Förutom toalettlösningar levererar Geberit tillförsel- och dräneringssystem, slår av till våtrum och vattenlås.

Innovation över hela linjen

Leverantören av sanitära teknik klättrade upp på en 69 plats på Forbes lista över de 100 mest innovativa företagen i världen 2015. Med den plats de är det enda företaget från byggbranschen som lyckades säkra en plats på topp 100 på goofy listan.

"Vi arbetar ständigt med att utveckla både produkterna och produktionsprocessen, och det här arbetet är välbärgande frukt, säger Sydhagen.

Hållbarhet är ett av de områden Geberit har valt att fokusera på och i alla avseenden.

- Hållbarhet är ett viktigt ord för oss, eftersom vi kontinuerligt arbetar för att förbättra hållbarheten hos våra produkter, naturligtvis, i produktionen, men också i bruk av slutkunden. I allt vi gör arbetar vi för att minska miljöpåverkan, förutom att produkterna är av bra design och erbjuder högkvalitativa användare ", förklarar Sydhagen.

Innovation i badrummet

Turboflush är ett nytt sätt att skölja kålen efter användning, vilket gör rengöringen av den till en ny nivå.

Hygienen är viktig i badrummet, och det är därför Geberits duschtoaletter har fått så mycket uppmärksamhet. Den nyaste av de fullständiga dusch toaletter, Geberit Aquaclean Mera, kommer med en mängd nya funktioner som kommer att bidra till en ännu trevligare och mer hygienisk toalett.

- I den senaste modellen har vi patenterat både hur duschstrålen blandar luft och vatten och dess roterande stråle, vilket gör rengöringen extra effektiv, säger Sydhagen.

Förutom den inbyggda dusch funktionen kommer dusch toalett med flera nya funktioner som gör rengöring toaletten enklare och effektivare - även sköljas skål i stort sätt efter användning, med vad som kallas Turbo Flush. Här går vattnet i skålen, istället för rakt ner som tidigare varit vanligt.

- Detta rengör toaletten mer effektivt, förutom att få en nästan tyst sköljning, förklarar Sydhagen.

Inkluderar kunder

Geberit är angelägen att inkludera marknaden i tillverkningsprocessen.Här testar hantverkare Geberit CleanLine golvrenare.

Geberit investerar mycket tid och resurser för att hitta nya, innovativa lösningar som gör vardagslivet lite enklare. I processen tar de ofta kunder och representanter från marknaden.

- Geberit arbetar kontinuerligt med innovativa lösningar i samarbete med våra kunder, vilket ger goda resultat, säger Arne Håkon Burdal, VD för Geberit, i ett pressmeddelande.

- I Norge är vår dagliga kontakt med marknaden viktig för att fånga upp lokala behov och idéer. Detta sprider vi till gruppen, vilket tar hänsyn till detta, förklarar Sydhagen.

- Ett exempel på att ta kunden in i utvecklingsprocessen är arbetet med att utveckla Geberit CleanLine golvrenare.

Golvstället är elegant och elegant, lätt att rengöra och utvecklas så att bakterier och tvålrester inte ackumuleras längs gallret. I arbetet med den nya produkten testades golvet av proffs - hantverkare från fyra länder testade produkten för att ta reda på om målet var uppfyllt. Produkten testades sålunda av dem som faktiskt använder den innan den lanserades på marknaden.

ADVERT

Mest populära