All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Innovation inom solavskärmning

Fasad ZIP skärm - skärm med avancerad dragkedja funktion

dragkedja Screen, även kallad ZIP-skärm, är en innovation inom solskydd och tål vindar upp till 120 km / t. Skärmen är idag den mest använda parasollen för moderna fasadfönster. Skärmarna är neutrala i fasaden samtidigt som de ger effektiv solskydd. Screenduken kan väljas i färger som matchar byggnaden eller omgivningen. På så sätt kan de ge fasaden en arkitektonisk beröring, samtidigt som de skärmar solens strålar effektivt.

Produkten representerar modern och solid skuggning för fasader med stora fönster. Tack vare den SIR System ™ (Soft Integrated behålla System), som verkar genom lynlåsprinsippet erhållen maximal stabilitet genom en intern "svetsning" av duken i styrskenorna. ZIP-skärmen kan hantera stora vindhastigheter (upp till 120 km / h beroende på modell).

Glasfasader är fortfarande populära

Vertikala sköldar av tyg bidrar kraftigt till att minska byggnadens energiförbrukning. Arkitekter utnyttjar denna fördel och använder ofta skärm, även kallad skärmmarkörer, som ett designelement på byggnader.

Fasad ZIP-skärm är ett skärmsteg med styrskenor och motoriserad funktion. Att man har förmågan att måla styrskenor och tyg-box i valfri RAL färg, i kombination med ett brett utbud strukturer, material och dukfarger, gör produkten som gäller för nästan alla typer av byggnader.

Läs också:

Har du upprättat en budget för året?

Med en budget är du bättre rustad att möta de ekonomiska utmaningar som året medför. Vi visar dig hur du gör det.

Kom ihåg: Bra solskyddslösningar är också bra energieffektiva investeringar. Under natten kan solskydd förhindra värmeljus under vintern och på sommaren reduceras behovet av dyr luftkonditionering. Således är det här året runt produkter.

Skapa den perfekta uteplatsen

Tänk om du kan förvandla uteplatsen till ett nytt vardagsrum? Den fasade ZIP-skärmen fungerar också utmärkt som ett bostadsutrymme för din uteplats. Faszipskärmen ger dig flexibiliteten att förlänga terrassens livslängd. Låt inte svalna och våta sommardagar förstöra terrassens livstid med grillning och hygien. Detta är lösningen som ger en bekväm utomhus lounge som du enkelt kan spendera mycket av året. Njut av de läckra kvällarna i bra vänners lag. Om det börjar blåsa lite behöver du inte flytta in, istället använda skärmen som en vägg. Om så önskas kan allt styras med fjärrkontroll eller smartphone!

Designa ditt hem - så som du vill ha det!

Ett stort utbud av dukar är tillgängliga för de olika applikationerna. Fasadeprodukter AS kan erbjuda bordsdukar som stannar upp till 92% av solstrålningsvärmen samtidigt som de tänds och håller sikten.Du kan också få helt lätta tyger i olika färger.

Skärmmarkörer från Fasadeprodukter AS produceras individuellt enligt mål och öppnar för otaliga möjligheter. Kontinuerlig kvalitetskontroll och applicering av screenduk med upp till 90% UV-skydd garanterar optimal säkerhet och funktionalitet.

Läs också:

Ekonomiska tips för julstrecker

Så här klarar du julstrimlar utan att tömma din plånbok.

Beroende på önskad komfort drivs produkten med en motor och strömbrytare, uppgraderingar som du också kan styra bekvämt via fjärrkontroll eller sol / vindsensor.

Varför välja Fasade ZIP-skärm?

  • Tyget stänger lika mycket solvärme som persienner (upp till 92%) utan att blockera vyn. Duken är vävd så att du kan titta igenom skärmen även om produkten är i bruk.
  • Mycket lätt att hålla ren. Lätt att tvätta med svamp och zalovann. Det samlar inte så mycket smuts som persienner, eftersom tyget är smutsavvisande.
  • Billigare underhåll än alternativa solskyddsmedel.
  • Kassetten själv är inte större än 10 x 10 cm (oavsett tygets storlek), så produkten kan enkelt monteras under vattenfacket på de flesta fönster.
  • Snygg produkt som är snygg integrerad i fasaden.
  • Hårda, styva, tunga och raka profiler håller tyget tätt.
  • Kan även användas på balkongfronter och som vardagsrum / vindruta.
  • Motoriserad. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, t.ex. fjärrkontroll eller vindrutan.

Läs mer på: www. markiser skuggning. com

ADVERT

Mest populära