All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Innerom med utegivare

Ett rum av detta slag troner på toppen av många önskelistor. Om du har en glas veranda som för närvarande fungerar som ett förråd, en stängd trädgård eller en väl täckt terrass som används som förvaringsutrymme för trädgårdsutrustning, har du en bra utgångspunkt.

Nattlig

Det bästa med dessa inomhus-vardagsrum ligger nära naturen utanför. Oavsett om det är en trädgård, en gräsmatta eller trädtoppar och himmel som du tar utsikten genom fönstren, beror självklart på rummets plats. Hur som helst, med tillräckligt fönster som kan du få erfarenhet av att vara i och utanför samtidigt, om du har två steg ner till trädgården eller på övervåningen våningar i ett gammalt hus. I trädgårdsrummet är det bra att vara, oavsett vädret och du har lite varmt att hålla koll på för säsongen också.

Du tar vad du har

Du behöver inte tömma din plånbok för att förse rummet också. Här handlar det om att skapa ett trevligt ställe, en plats att sitta och låta bubblorna svalna. Känn dig fri att få vad du har eller har råd med. En blandning av begagnade och nya möbler och växter - hur mår de gamla trädgårdsmöblerna?

LUN HYGGE: Terrassen hälldes i ett soligt rum. Rottingmöbler, färgstarka tyger, frodiga växter och matta av sisal - stämningen är stor "> LUN FUN Terrassen var glaset i och omvandlas till ett soligt rum rottingmöbler, färgstarka tyger, frodiga växter och matta av sisal!. - stämningen är god

tre sorter

Här visar vi tre olika lösningar, både i stil och färger en glasveranda i en gammal villa, med direkt tillgång till trädgården och fönster på tre sidor rummet är vitmålade och utan.. gardiner, så ljuset reflekteras till maximum. slipat, lackat golv visar träd ritningar och ger rummet en varm färgton. så gör ärva bitar av vissa möbler.

den lummiga trädgården rum kom när den gamla terrassen var glas i. rabatter och gräsmattor är lika utanför fönstren, som kan öppnas helt. med rottingmöbler, färgstarka tyger och levande växter har rum blivit en oas.

i vardagsrummet med flera luftiga meter mellan golv och akvamarin tak är det textilierna som främst levererar rummet färg och vikt. Keramiska golvplattor och lågsitsbänkar ger en lite sydlig beröring.

SOFISTIC: Kraftfulla textilegenskaper ger ett försiktigt uttryck, och färgerna ger vikt åt rummet. Golvplattor har en sydlig touch "> sofistikerade:... Kraftfull textilkvaliteter ger en varm uttryck och färger ger tyngd åt rummet golvplattor har en sydlig kontakt

ADVERT

Mest populära