All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Intas Det har mest auto fil tatuering

- min Mercedes är en sådan särskild bil jag har gjort så mycket att jag tyckte det var kul att få den på min arm också. Jag har fått massor av positiv feedback och människor i butiken frågar i allmänhet om tatuering om de ser under armen när jag måste betala, skrattar Inge Høyer.

Bilmakaren har drivit sin egen färgbutik i 30 år och ägde åtta Mercedess. Den har vuxit från 190 E 2, 3 16V till ett par SLs.

E500'en han köpte 2003 och sedan började en omsorgsfull ansträngning att bygga in det i en Brabus-bil. Fabriken har tagit hand om motorn, drivlinan och inredningen. Det yttre har bilmakaren själv arbetat i ett oändligt antal timmar innan han var nöjd. Bara huven tog två veckor för att bli perfekt. Det här är den första sommaren som han faktiskt inte arbetar på bilen, vilket bara är en sommarbil.

Inge har Norges mest autofile tatuering av sin Mercedes Brabus. Foto: Knut Arne Marcussen Visa mer

- Men berätta om tatueringen?

- Jag tog i sommar med min vän som är en tatueringskonstnär. Han tog en bild av stjärnan på huven och bilen själv som pryder bakgrunden av tatueringen, för att göra ritningar. Jag har bidragit med mina åsikter. Bland annat skulle jag få luftintaget på huven. Arbetet tog sex och en halv timme och det gjorde inte ont. Men då har jag en mycket hög smärtgräns, hehe.

Inge Høyers Mercedes är den enda av detta slag i Skandinavien. Foto: Knut Arne Marcussen mer

Testad till 315 km / t

Inge Mercedes är den enda i sitt slag i Skandinavien. Vid olika Mercedes-klubbträffar hemma och utomlands har det funnits ca 50-60 koppar genom åren. En tysk Mercedes-tuningstidning gjorde återigen en åtta sidors rapport om den. Under huven finns en 6, 5-liters V8s på 470 hästar, i själva verket den sista fabriken byggd i den storleken.

680 Nm vridmoment det bild nog, och wel Inge testade topphastighet till 315 km / t. Han berättar för oss att det har blivit några porscher och motorcyklar som parkerats.

Inge har också gjort en grill på baksidan av en Mercedes E-Klass. Detta används noggrant på klubben träffar som hålls på verkstaden. Foto: Knut Arne Marcussen Visa mer

- Har du andra tatueringar?

- Nej, jag har bara den här. Men jag ser att det behöver uppdateras lite. Så imorgon ska jag gå till tatoo kompis och få det lite tydligare, avslutar Mercedes entusiasten.

----------------------------------------------- -----------------

Andra Auto File Tatueringar:

Flying Elephants?

Postad av Andreas Ekelund Visa mer

Vad i världen!Har Zoo-New också en tatueringskonkurrens där deras läsare har varit fel på oss? Nej, den redaktionella italophile Stølen kunde plötsligt tillkännage att det här inte är en rosa elefant från Drømmehagen eller liknande. Å andra sidan hör elefanten till Lancia HF-logotypen. Med Integral och andra tilltugg i historikväskan är det här ganska autofil, ja.

10 års jubileum

Upplagt av Robin Stoneman Visa mer

- Efter 10 års ägande var det dags med ett litet urval, säger Robin. Han har uppenbarligen ett stort hjärta för Volkswagen och mest av allt slår han på Corrado, som han nu ägde i 12 år. Bilen är nu totalrenoverad och ägaren säger att han är lika nöjd med både bil och tatuering.

Retrofil tatuering

Bidrag från Kjell Torkild Bekkelund mer

Klassiska veteranbilar går aldrig ur modet och är därför inte fel att tatuering på din kropp. Denna inlämnare har dessutom varit så noga att han har uppnått en stor storlek och massor av färganvändning i en tuff Volkswagen T1 Samba buss med verkliga California-stil. Det är vad vi gillar!

folk-Volvo

Inskickat av Kristian Salvesen Foto: Knut Arne Marcussen mer

En första bil är alltid speciell, och den här killen har förevigat sin Volvo 245 GL på överarmen med texten "Gamla jävla Volvo", efter sången från konstnären Eddy Medusa. Bil nummer två, en 1980 Chevy C10 Silverado med 420 hk kommer också att tatueras.

ADVERT

Mest populära