All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Infraröd värme för hälsa och välbefinnande

Infraröd värme sägs lindra smärta i muskler och leder. Tanken är att värmen från det infraröda ljuset tränger djupt in i vävnaden och ökar blodcirkulationen, vilket gör att musklerna kan slappna av medan de ger syrgasrika blod. Med infraröd lampor och bastur kan du nu prova effekten av infrarött ljus hemma.

Infraröda bastur

Bastuhandlare som bastuexpert, massagecenter och bastuimport säljer bastur med infraröda värmare. Infraröd belysningsbastu skiljer sig från traditionella bastur eftersom de inte har en ugn. Det infraröda ljuset värmer de som sitter i bastun, men inte luften runt dem, så det är bekvämare att andas i sådana bastur.

Smärtfri lampa från Phillips kan vara ett alternativ om du försöker något billigare och mindre skrymmande.

Importörer är inte heller dåliga när de främjar den effektiva effekten av infraröda bastur har på hälsan. De kommer att förhindra muskelkramper, spänning och ledsmärta, förbättra hjärtfunktionen, respiratoriska och sinusfunktionerna, och stärka immunförsvaret och minska stressen. Inte alla är överens om att infraröda bastur ger alla de fördelaktiga effekter som lovas, men kanske är det inte så illa om det bara ger något välbefinnande i vardagen?

Priserna är från 13 900, - för en enkel bastu med plats för två och upp till 50 000 för dem som vill ha sitt eget lilla bastuhus.

Smärtlösa lampor

Om du vill prova något enklare, billigare och mindre skrymmande, kan Philips infraröda lampor vara tillämpliga. Philips InfraCare sägs ge effektiv smärtlindring för muskler och leder. Du kan välja mellan ett 200 cm bordsbaserat InfraCare och justerbart lamphuvud som täcker ett område på 20 x 30 cm eller en 650 watt lampa med fot och lamphuvud som kan roteras och justeras. vilket ger ett behandlingsområde på 40 x 60 cm.

Lamporna kostar från ca 350 kronor till de minsta och cirka 1600 för den stora med stativ.

Läs också:

För att hälla golv i källaren

Källare golv borde normalt stödja källarväggen ner till marktrycket. Golvet måste därför formas innan det fylls i källarväggarna. Om du är ...

Konsumentinformation

Massage Center, www. massagestol Center. nej

Bastuimport, www. bastu import. com

Philips, www. Philips. nej

Energitjänster, www. energiterapi. nej

Badexpert, www. bastu expert. nej

Tylö, www. Tylo. com

ADVERT

Mest populära