All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

I bruk: Bildkvalitet och som en datorskärm

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Var 26-tums lock med ljusa färger och svaga detalj, verkar det som om den 30-årige har en mer neutral bild. Detta är särskilt märkbart i konventionella TV-sändningar, där TV: n inte verkar särskilt noga TV-signaler.

I den sista omgången gav vi hans lillebror en hel del peppar eftersom det inte att visa detaljerna i lockarna av Snoop Dogg. Då är det bra att notera att detta inte är ett stort problem här. Med andra ord är detaljnivån mycket bättre.

Det bör dock understrykas att nivån på svart kan vara mycket bättre. I praktiken är mörka partier inte helt svart, utan i stället mörkgrå.

På baksidan de TV två SCART ingångar, DVI, S-video och komponent input. Men som 26-tums, gör själva TV-apparaten signalerna progressiva. Om du har investerat i en riktigt bra PAL-progressiv DVD-spelare, kommer du inte att kunna använda det här.

Blanda lösningen fungerar, men det kan vara svårt att läsa texten. Visa mer

Enkel att använda

TV: n är inte en av de mest avancerade vi har testat. Vi saknar bild-i-bild-funktionen och delad skärm på text-TV. Här får du istället mixlösningen, det vill säga texten kommer ovanpå TV-bilden själv. Text-TV också kunde ha varit snabbare, 10 sidors minne är inte mycket att skryta om i dag.

Det är dock utrustat med barnsäkerhet och timmar. Således har du automatisk avvisning och kan även använda TV: n som väckarklocka.

TV: n är självklart lätt att använda: skärmmenyerna är lätta att förstå och fjärrkontrollen gör ett bra jobb. Det gör det enkelt att ändra inställningar för bild och ljud. Praktiska genvägar för att ändra bildstorlek, ljudläge och text-TV är bra exempel.

Bra för PC Användning

TV: n har DVI-ingång och kommer med PC-kablar. Det ger plus i boken.

De flesta tror troligen att en 30-tums blir för stor för att placera på skrivbordet, särskilt eftersom det inte går att luta skärmen.

Vi föreslår därför att denna modell placeras i vardagsrummet och används för surfing, ordbehandling och ett nytt och nytt datorspel. Det här är uppgifter som det kommer att göra bra. Vi skrev mer om hur PC-användningen fungerade på 26-tums, och detsamma gäller för denna modell.

  • Slutsats och betyg
  • Se stora bilder från

ADVERT

Mest populära