All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

I bruk: Bildkvalitet

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vissa TV tillverkare faller för frestelsen att borsta upp på TV-skärmen , till exempel genom att öka färgmättnaden och skärpan. Resultatet kan ofta vara bra ?? speciellt när du står på avstånd, men samtidigt riskerar du att förlora några nyanser och detaljer i bilden.

Denna Grundig-modell eliminerar detta problem. Här är detaljerna finjusterade så grå är grå och svart är svart. TV-bilden är också tyst, vilket gör det bekvämt att titta även efter flera timmar i soffan.

Enligt vår mening är bildkvaliteten mycket övertygande, och vi noterar att grundlig LCD modell är inte så noga bildsignaler några andra test TV. Det är ett tecken på att DNC ​​(förbättrad bildkvalitet i svaga signaler) fungerar som den borde.

Klicka här för att se hur TV fungerar som en datorskärm

fortfarande gott om inställningsmöjligheter

Om du vill finjustera är inte problemet, på skärmen menyer är relativt lätt att förstå. Om du fortfarande kan ställa dig helt, kan du rädda dig själv genom att återställa fabriksinställningarna.

Som vanligt kan du välja mellan ökande eller minskande kontrast, ljusstyrka, skärpa och färg. Färgtemperatur och bildkontrast kan också ställas in till idealisk, kall, varm och användardefinierad.

En annan funktion är att du kan frysa bilden, men bortsett från att det är roligt när du skryta för dina vänner och bekanta som vi har gjort någon särskild betydelse.

Visningsvinklar

betraktningsvinklarna är alltid ett ämne av LCD-skärmar, och du tenderar att hoppa upp och ner framför TV: n bör du antagligen välja en plasma modell. För oss vanliga människor som sitter på soffan när TV: n är på är detta inte ett problem. Grundligt, i allmänhet, en observationsvinkel på 170 grader. Det borde hålla för gäster du placerar relativt långt ut på sidan.

TV-foten är dock inte reversibel, bland annat i Bang & Olufsen.

Bild i bild

Bild i bild eller PIP-funktion är en användbar funktion. Det låter dig se vad som finns på TV: n medan du tittar på DVD-filmer. Du kan välja storleken på PIP-skärmen och var den kommer att placeras i bilden. Du kan också välja den sk Split-skärmen, det vill säga 50 procent av skärmen visar TV-bilden medan resten visar DVD-filmen.

Även text-TV är utrustad med delad skärmfunktion. Detta är mycket bekvämt för dem som inte vill missa fotbollsmatchen, samtidigt som man kontrollerar vad oddsen är på text-TV. Text-TV är relativt snabb, och om du tycker att bokstäverna är för små kan du öka storleken.

Tryck här för att fortsätta till

ADVERT

Mest populära