All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

I bruk: Bildkvalitet

[Ugjyldig objekt (NAV)]

LG 26 "LCD-TV mer Regular 32" Bild TV Visa mer

Vid första anblicken skulle de flesta vilja vara nöjda med TV-bilden. Färgerna är kraftfulla och det ser lite blankt ut.

Placerad sida vid sida med en traditionell kubett-TV, klargör dock att LCD-skärmen går igenom. Även om svart faktiskt är svart, är det på bekostnad av detaljeringsgraden i mörka partier.

Exempel På Starsky Hutch DVD har Snoop Dogg en gigantisk afrikansk. På LG såg det ut som en enda stor svart massa? medan du kunde titta på bildröret? om inte alla hår, så åtminstone tydliga lockar. Detsamma är sant eftersom två personer bär mörka kostymer. På LCD-skärmen försvinner detaljnivån. Du kan naturligtvis ändra kontrast, ljusstyrka och skärpa, men det går inte bra.

Hög bildkvalitet högst upp i din prioritetslista betyder inte LGs mål.

Men allt är inte fel

TV inte har problem med snabba rörelser i bilden, som vissa plasmamodeller kämpar. TV: n har även två SCART-ingångar, liksom komponentinmatning. Vi noterar dock att TV: n själv gör signalerna progressiva. Om du har investerat i en riktigt bra PAL-progressiv DVD-spelare, kommer du inte att kunna använda det här.

Som tidigare nämnts är TV: n enkel att använda, med nästan självförklarande menyer. Vi noterar också att betraktningsvinkeln ligger långt över genomsnittet. Detta var tidigare ett problem på LCD-skärmar och visar att utvecklingen går framåt.

Få funktioner

Det som vi saknar mest är bild-i-bild-möjligheten. När TV: n fungerar som en datorskärm borde det ha varit möjligt att arbeta på datorn medan du tittar på fotbollsmatchen.

Text-TV är inte heller den snabba träffen. Och med bara 10 sidors sidminne är det inte precis en överraskning. Text-TV saknar också splitscreen. Istället har LG valt MIX-lösningen, där du ser text-TV ovanpå TV-bilden. Denna lösning fungerar bra med mörka bakgrunder på TV-bilden, medan den snabbt kan bli oläslig när TV-bakgrunden är ljus.

Fjärrkontrollen påminner mig om det är på LGs nya 42-tums. Det betyder att intervallet är mycket bra. När ska du byta kanal ?? eller växla mellan DVD och PC, men det tar lite tid att trycka på knappen tills något händer. Med andra ord kan svaret vara bättre.

Fjärrkontrollen är inte programmerbar eller bakgrundsbelyst. I gengäld är den utrustad med ett antal praktiska snabbtangenter. Till exempel till TV / videokällor, komponent och PC-ingång.

TV: n är också utrustad med barnsäkerhet och timmar. Här kan du ställa in tiden för när TV: n ska stängas av eller använda den som väckarklocka på morgonen.

Det var mycket peppar på LG i denna omgång, tryck på länkarna nedan för att fortsätta i testet:

  • Slutsats och karaktär
  • Stora bilder på test-TV

ADVERT

Mest populära