All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Används: Bra på TV-bilder

Get Shorty, med John Travolta i en huvudroll på BBC2 mer

[Ugjyldig objekt (NAV )]

är du funderar på att köpa en TV på 42 tum eller större är i grunden enkel: du bör ta emot TV-signaler via din digitala som parabol eller kabel-tv-mottagare.

Denna princip tillämpas också här; TV-bilden flög hakad jämnare när vi anslutit vår digitala kabel-tv-mottagare från Force.

Jämnt: Detta är skärmen inte lika kräsen på signalkvaliteten som många av sina konkurrenter: Även med analoga TV-signaler var faktiskt bilden helt ok.

Detta är ett tecken på att Pioneers tekniker för bildförbättring, till exempel ren biograf, fungerar faktiskt. Detta är ofta ett område där "billiga TV-apparater" kämpar. Till exempel försvinner bildinformation ofta medan du tar bort ljud och andra störningar i bilden. Att detta inte är fallet här lägger naturligtvis till boken.

Speciellt vad gäller färgdynamik och färgområde är det lite att rita. Om du studerar några landskap i Lord of the Lord Trilogy, kommer du förmodligen att se nyanser du inte har märkt tidigare. Det innebär också att detaljnivån uppfattas som bra - kanske speciellt i de ljusa men också i de mörka partierna.

75 eller 100 Hz?

Såsom nämnts i introduktionen kan du nu växla mellan 75 och 100 Hz för att titta på DVD. Gå till huvudmenyn (hemmeny), välj bild och projustera. Där hittar du ren biograf, och om du väljer avancerad får du 75 Hz, vilket rekommenderas när du spelar DVD. Om du stänger av avancerat får du 100 Hz, som Pioneer rekommenderar för vanlig TV-visning.

Observera att tv: ns mediakassa ändå byter signalerna från DVD-spelaren till en progressiv bild till skärmupplösningen. Till följd av detta ser bilden ut huggare mjukare och skarpare.

DVD: Scart, komponent eller HDMI?

Denna TV har även HDMI-ingång för digital ljud- och videosignalöverföring. Den här gången kopplades vi emellertid bara via scart- och komponentinmatningen, och av dessa två var det speciellt komponentinmatningen som gjorde specialutgåvan av Atter en kung en trevlig affär.

Vi antar att många ägare kommer att köpa en HDMI-kompatibel DVD-spelare i alla fall, men om din budget situation därför väl kan vänta lite längre. Vi tror därför att de flesta kommer att vara mer än nöjda med kvaliteten på komponentinmatningen.

Rast text, men alltför få subtiliteter

Problemet med FDE modellen är att den har för få funktioner. I synnerhet saknar vi minneskortsinmatning och bild-i-bild-funktioner. Här är det verkligen bara automatisk avslag som är lysande och när du har spenderat över 43 000 dollar på en ny TV, känns det lite dumt.

Splitscreen är en av de få funktionerna i FDE-modellen. Visa mer

Lyckligtvis är text-TVen den snabbaste typen, och skärmalternativet gör det också möjligt att titta på TV när du kontrollerar fotbollsresultatet.

Vi tycker också att TV: ns menyer är av självförklarande typ, men vad vi inte tycker om är FDE-modellens fjärrkontroll tack vare för mycket plast. Som nämnts ger endast HDE-modellen dig en kontroll i aluminium.

Glöm tv-foten

Smal TV, men onödigt stor TV-fot. Visa mer

TV-foten är svängbar sida vid sida, vilket lägger till vår bok. Observera dock att TV-foten är stor. Det är faktiskt så brett att det kommer att finnas ett stort gap från väggen till själva skärmen. Med tanke på att konkurrenternas alternativ är lika stabila och långt slankare, är det lite minus.

Ändå: Vi gissar 90 procent av köparna kommer att vilja hänga den här modellen på väggen, och då har det lite att säga.

Vår modell saknade sålunda PC-inmatning ?? men hur fungerade det för Xbox-spel? Tryck på länkarna nedan för att fortsätta provet:

  • Great game screen ?? förutsatt ...
  • Slutsats och betyg
  • Större bilder från testet
  • ADVERT

    Mest populära